Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gicu Grozav a marcat din nou pentru Kisvarda şi e golgheterul Ungariei

Gicu Grozav a marcat din nou pentru Kisvarda şi e golgheterul Ungariei

Stranieri

Comentarii

Atacantul român Gheorghe Grozav a marcat un gol pentru Kisvarda FC, care a terminat la egalitate cu Zalaegerszegi TE, 3-3, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 8-a a campionatului de fotbal al Ungariei.

Oaspeţii au condus cu 2-0, prin golurile înscrise de Bence Bedi (26) şi Andras Rado (43 - penalty), dar Gheorghe Grozav a redus din diferenţă (49), iar Anton Kravcenko (58) a egalat, după care Patrik Tischler (71) a adus echipa antrenată de Vasile Miriuţă în avantaj. Oaspeţii au reuşit să obţină un punct marcând cu doi oameni mai puţin, prin golul lui Benjamin Babati (84 - penalty).

Bendeguz Bolla a fost eliminat în min. 56, iar Szilard Devecseri a primit cartonaş roşu în min. 81.

Românii Claudiu Bumba (cartonaş galben în min. 77) şi Gheorghe Grozav (galben în min. 55) au fost integralişti la Kisvarda, iar portarul Mihai Mincă a fost doar rezervă, dar a primit un cartonaş galben în min. 71.

Grozav are 6 goluri marcate în 8 meciuri în acest campionat şi e golgheter, la egalitatea cu bosniacul Armin Hodzic (Fehervar FC).

În clasament, pe primul loc se află Fehervar FC, cu 21 puncte, urmată de Mezokovesd-Zsory, 18 puncte, Ferencvarosi TC, 15 puncte (6 jocuri),etc. Kisvarda FC se află pe locul 6, cu 10 puncte.

Afla mai multe despre: grozav 

viewscnt
Articole similare