Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gicu Grozav, împăcat cu situaţia de la Dinamo: "Asta e realitatea!" Cum este din punct de vedere fizic

Gicu Grozav, împăcat cu situaţia de la Dinamo: "Asta e realitatea!" Cum este din punct de vedere fizic

Dinamo București

Comentarii

Gicu Grozav a bifat al doilea meci de la revenirea la Dinamo, dar nu a reuşit să aducă nimic în plus pentru o echipă care se află într-o perioadă destul de slabă. În plus, jucătorul care este pentru a doua la "câini" încă nu este okay din punct de vedere fizic.

Dinamo a făcut egal cu Dunărea Călăraşi şi a rămas în continuare pe locul 12, cel de baraj, iar Grozav este de părere că nu antrenorul este problema la Dinamo, ci jucătorii: "Asta e realitatea! Trebuie să vedem cum facem să câştigăm la Chiajna următorul meci. Schimbarea trebuie să vină de la noi, că noi suntem cei care evoluăm în teren, noi ar trebui să schimb ceva. 

Mă aşteptam să vină mai puţină lume doar datorită clasării noastre în clasament. Se pare că suporterii sunt lângă noi, din păcate nu am reuşit să îi facem fericiţi", a declarat Grozav la flash interviul de după meci. 

Atacantul a vorbit şi despre starea lui fizică şi a recunoscut că mai are de lucrat la acest aspect: "N-am mai jucat de ceva timp 90 de minute. M-am simţit ok, dar probabil nu sunt încă 100%, dar sper să revin în cel mai scurt timp la potenţialul meu fizic ridicat". 

Afla mai multe despre: gicu grozavdinamodeclaratie 

viewscnt
Articole similare