Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gicu Grozav prinde un nou transfer în străinătate! Clubul care-l doreşte după ce românul a fost dat afară de Kisvarda

Gicu Grozav prinde un nou transfer în străinătate! Clubul care-l doreşte după ce românul a fost dat afară de Kisvarda

Stranieri

Comentarii

Fostul atacant al lui Kisvarda, Gicu Grozav (29 de ani), ar urma să evolueze tot pentru o echipă din străinătate, fiind liber de contract în acest moment. Presa din Croaţia a dezvăluit care ar putea fi noul club al atacantului.

Gicu Grozav, dorit în Croaţia

Gicu Grozav a rămas fără echipă în perioada pandemiei. Atacantul s-a despărţit de Kisvarda, club din Ungaria, la finalul lunii martie, după ce a încălcat ordinele conducerii. Iasmin Latovlevici şi Gicu Grozav au plecat în România fără acordul maghiarilor, iar contractele le-au fost desfăcute.

La doar câteva luni de la acel eveniment, Gicu Grozav ar putea schimba campionatul. Fotbalistul român este dorit de Slaven Belupo, echipa de pe locul şapte din prima ligă a Croaţiei, care, după 27 de etape, a strâns 27 de puncte, fiind departe de locurile europene. 

Conform Index.hr, conducerea e nerăbdătoare să semneze cu atacantul român, a cărui iubită, handbalista Sorina Tîrcă, va ajunge la echipa croată Podravka. 

29 de meciuri şi 5 goluri sunt cifrele lui Gicu Grozav la naţionala României.

Unirea Alba Iulia, Standard Liege, U Cluj, Petrolul, Terek, Dinamo, Karabukspor, Bursaspor şi Kisvarda sunt echipele pentru care a jucat atacantul. 

Afla mai multe despre: gicu grozav croatiagicu grozav echipagicu grozav 

viewscnt
Articole similare