Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giedrius Arlauskis, revenire senzaţională în Liga 1! Portarul semnează cu o formaţie de play-off

Giedrius Arlauskis, revenire senzaţională în Liga 1! Portarul semnează cu o formaţie de play-off

Superliga

Comentarii

Giedrius Arlauskis este tot mai aproape de o revenire în Liga 1.

Giedrius Arlauskis este aproape de a semna cu a patra formaţie din Liga 1 din cariera sa, după ce le-a mai reprezentat pe Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj, câştigând campionatul alături de fiecare.

Ajuns la 34 de ani, lituanianul este liber de contract după despărţirea de CFR, care nu l-a mai dorit după revenirea lui Dan Petrescu.

Arlauskis era unul dintre favoriţii lui Marian Copilu, care se află într-un război cu fosta echipă, iar niciuna dintre părţi nu a mai dorit colaborarea după ce preşedintele a părăsit clubul.

După despărţirea de CFR, care s-a oficializat pe 17 septembrie, goakeeper-ul lituanian nu a mai semnat cu nicio echipă, ultimul meci jucat de el fiind pe 26 august, împotriva Stelei Roşii Belgrad.

Lituanianul a prins doar 45 de minute în acea partidă, la care Marius Şumudică încă era pe bancă, după ce s-a accidentat şi a fost înlocuit la pauză de Cristi Bălgrădean.

Astfel, după mai bine de patru luni fără un meci jucat, un club din Liga 1 vrea să îl aducă pe fotbalistul cu şase titluri de campion în România.

Giedrius Arlauskis, revenire senzaţională în Liga 1

Conform playsport.ro, revelaţia Ligii 1, FC Voluntari, este foarte aproape să îl aducă pe Arlauskis înapoi în Liga 1.

Potrivit sursei citate, lituanianul ar urma să semneze un contract valabil pe un sezon şi jumătate cu formaţia ilfoveană.

Goalkeeper-ul s-ar fi înţeles deja cu clubul şi ar mai avea de pus doar câteva mici detalii la punct înaintea semnării şi anunţului oficial.

Ajuns la 34 de ani, Arlauskis a reuşit să însumeze 23 de apariţii pentru naţionala Lituaniei în cariera sa şi are un palmares cu adevărat de invidiat.

Şase titluri de campion al României are portarul, unul cu Urziceni şi FCSB şi patru cu CFR, o Cupă a României, o Cupă a Rusiei şi două Supercupe ale României.

În actuala stagiune, Arlauskis a reuşit să însumeze 11 partide, toate disputate în vara lui 2021.

Afla mai multe despre: giedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare