Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giedrius Arlauskis revine în Liga 1! Ajunge în România pentru a semna contractul. Ultimele detalii

Giedrius Arlauskis revine în Liga 1! Ajunge în România pentru a semna contractul. Ultimele detalii

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se întăreşte cu Giedrius Arlauskis, portar rămas liber de contract şi care va reveni în Liga 1. "Victimă" va fi Cristian Bălgrădean, cel care-şi va pierde locul de titular.

Giedrius Arlauskis, înapoi la CFR Cluj

Goalkeeper-ul lituanian n-a reuşit să se adapteze şi şi-a reziliat contractul cu Al Shabab după doar şase luni.

CFR Cluj a monitorizat situaţia lui Arlauskis, iar acum fotbalistul va reveni la campioana României, notează ProSport. Portarul va veni în România în această seară pentru a semna contractul cu echipa condusă de Edi Iordănescu. 

Sursa citată mai susţine că actualul titular, Cristian Bălgrădean, îşi va pierde locul de titular, în condiţiile în care Arlauskis e unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti din istoria lui CFR Cluj. 

În Gruia, Arlauskis a cunoscut cea mai frumoasă perioadă din cariera sa. A câştigat nu mai puţin de trei titluri de campion al României şi o Supercupă. De asemenea, a reuşit să meargă alături de CFR Cluj în primăvara Europa League, de unde campioana României a fost eliminată cu greu de FC Sevilla, care avea să câştige trofeul.

De altfel, România este ţara în care Arlauskis s-a simţit cel mai bine şi a dat cel mai bun randamanet. În total, a luat cinci campionate în Liga 1, celelalte două fiind câştigate cu Unirea Urziceni şi FCSB.

Afla mai multe despre: arlauskiscfr cluj 

viewscnt
Articole similare