Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigantul Chinei îl vrea pe cel mai bun jucător chinez al echipei lui Cosmin Olăroiu

Gigantul Chinei îl vrea pe cel mai bun jucător chinez al echipei lui Cosmin Olăroiu
Comentarii

Wu Xi, cel mai important jucător chinez al echipei Jiangsu Suning este dorit de Guangzhou Evergrane.

Sub comanda lui Cosmin Olăroiu, Wu Xi a făcut un sezon impresionant. Internaţionalul chinez este dorit cu insistenţă de Guangzhou Evergrande, cea mai mare forţă din Super Liga Chineză. Jiangsu nu pare dispusă să renunţe la serviciile unuia dintre fotbaliştii de legendă ai clubului.

Wu Xi joacă la Jiangsu Suning din 2013 şi are peste 200 de meciuri în tricoul echipei lui Cosmin Olăroiu. Sub comanda românului, Wu Xi a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători chinezi din Super Ligă, fiind inclus la finalul actualei stagiuni în echipa ideală a competiţei. Mijlocaşul originar din Shijiazhuang este şi internaţional chinez, adunând până acum 68 de meciuri pentru reprezentativa ţării sale şi 7 goluri marcate.

În sezonul trecut, Wu Xi a marcat 5 goluri pentru Jiangsu Suning. Guangzhou îl atrage se pare cu un salariu impresionant pentru un fotbalist autohton. 

Un alt jucător chinez, aproape de un super transfer în Europa

La finalul unui sezon excelent sub comanda lui Cosmin Olăroiu, fundaşul Li Ang ar putea fi subiectul unui transfer în Europa.

Chinezii exportă rar spre deloc fotbalişti în campionatele puternice ale Europei. Wu Lei este un caz fericit şi facilitat de implicarea unui concern din China la Espanyol Barcelona.

La finalul stagiunii din Super Liga Chineză, Li Ang a fost inclus în echipa ideală a sezonului din China, iar prestaţiile sale bune l-au adus şi în atenţia echipei naţionale. Acum, fundaşul echipei lui Cosmin Olăroiu poate da lovitura carierei.

Presa din China scrie că olandezii de la Venlo îl aşteaptă pe Li Ang pentru un transfer imediat. Pentru chinezi, orice transfer al unui fotbalist al lor în Europa este o mega performanţă, astfel că presa de la Beijing laudă implicarea lui Olăroiu în evoluţia fundaşului în vârstă de 26 de ani. Li Ang are 147 de meciuri pentru Jiangsu Suning şi 13 goluri marcate. Este unul dintre cei  mai vechi, dar şi cei mai experimentaţi jucători din echipa lui Cosmin Olăroiu.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga chinawu xi 

viewscnt
Articole similare