Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a ajuns pe prima pagina a publicaţiei Daily Mail după declaraţiile despre vaccinul împotriva COVID-19. ”Spune că jucătorii vaccinaţi îşi pierd puterea!” Cum au putut să îl descrie britanicii

Gigi Becali a ajuns pe prima pagina a publicaţiei Daily Mail după declaraţiile despre vaccinul împotriva COVID-19. ”Spune că jucătorii vaccinaţi îşi pierd puterea!” Cum au putut să îl descrie britanicii

FCSB

Comentarii

Declaraţiile lui Gigi Becali despre vaccinul împotriva COVID-19 au atras atenţia jurnaliştilor britanici.

Presa din Anglia a fost uimită de ce a putut afirma patronul FCSB. Recent, latifundiarul din Pipera a afirmat că vaccinul i-ar afecta pe fotbalişti. Afirmaţiile lui Becali au venit chiar după ce FCSB nu a putut să obţină decât un punct din partida cu Mioveni şi a ratat şansa de a se apropia de liderul CFR.

Gigi Becali a făcut o declaraţie nedovedită ştiinţific şi a afirmat că jucătorii care au decis să se imunizeze împotriva COVID-19 sunt vizibil afectataţi în timpul meciurilor. Declaraţiile patronului au ajuns inclusiv la urechea jurnaliştilor de la Daily Mail, publicaţie care i-a acordat un articol întreg.

Jurnaliştii din Marea Britanie au scris despre Gigi Becali că este ”nebun” după declaraţiile făcute despre jucătorii vaccinaţi. 

 ”Spune că jucătorii vaccinaţi îşi pierd puterea!”

”Patronul nebun al celui mai faimos club din România, Steaua Bucureşti (n.r. – FCSB), spune că jucătorii vaccinaţi îşi pierd puterea”, este titlul articolului care s-a aflat miercuri pe prima pagină a celor Daily Mail.

”Domnul Gigi Becali – un om de afaceri şi politician român – a spus că nu le va mai permite fotbaliştilor săi vaccinaţi să mai joace, deoarece le scade puterea. Becali a declarat că oamenii care sunt vaccinaţi împotriva Covid-19 ajung să moară în spitale, spre deosebire de cei care refuză vaccinul.

Mai mult, a afirmat şi că fotbaliştii rivalelor CFR Cluj şi Rapid s-au chinuit pe teren ca urmare a vaccinării, atrăgând atenţia asupra lui Ciprian Deac, atacantul de bandă în vârstă de 36 de ani.

Gigi Becali a declarat recent şi că Claudiu Keşeru nu mai poate să joace la nivel ridicat pentru că s-a vaccinat. Anunţul său a stârnit o reacţie furioasă din partea Guvernului României”, au notat jurnaliştii de la Daily Mail.

Declaraţiile lui Gigi Becali care au atras atenţia jurnaliştilor din Marea Britanie

“O să râdeţi, dar s-ar putea să am dreptate. E posibil ca din cauza vaccinului. Celor vaccinaţi le scade puterea. Asta e ceva ştiinţific. Nu aţi văzut şi la CFR? Cu Rapid, jucătorii parcă erau jaloane. Dormeau pe teren. Tuturor vaccinaţilor le scade puterea! Tuturor.

Văd şi la ai mei, la cei vaccinaţi. Pe unii nu-i afectează, dar pe cei care sunt mai în vârstă… N-ai văzut la Deac? Nu mai e ăla de era, când era vijelie. Nu mai e vijelie”, a spus Becali. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-daily-mail 

viewscnt
Articole similare