Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a ales antrenorul pentru sezonul viitor! EXCLUSIV: Finanţatorul roş-albaştrilor e sigur de mutarea făcută

Gigi Becali a ales antrenorul pentru sezonul viitor! EXCLUSIV: Finanţatorul roş-albaştrilor e sigur de mutarea făcutăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a numit în locul interimarului Vergil Andronache pe Bogdan Argeş Vintilă. Latifundiarul din Pipera se felicită cu alegerea făcută şi consideră că Vintilă este antrenorul perfect pentru FCSB.

Mai mult, cu cât trece timpul, Gigi Becali este şi mai convins că a procedat corect. Prin comportamentul său din afara terenului, tehnicianul numit de FCSB după eşecurile Bogdan Andone şi Vergil Andronache şi-a câştigat un soi de independenţă pe care jucătorii din lotul său o apreciază.

Gigi Becali a fost auzit spunând într-un cerc de prieteni că ”Vintilă va antrena FCSB şi în sezonul viitor”. Finanţatorul roş-albaştrilor este convins că şi rezultatele vor lucra în favoarea tehnicianului pe care îl apreciază pentru credinţa sa. Patronul vrea să se asigure că în jurul său are doar ”creştini adevăraţi”. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care l-a ales pe Bogdan Argeş Vintilă ca principal, pe Alexandru Tudor drept mâna sa dreaptă sau pe Narcis Răducan, în locul lui MM Stoica. Noul director sportiv al roş-albaştrilor este şi el o persoană foarte credincioasă şi face vizite săptămânale la biserică.

Gigi Becali a ales antrenorul pentru sezonul viitor. Bogdan Vintilă, credit total

Patronul este sigur că Vintilă nu poate da greş în acest sezon: ”Când vor reveni toţi titularii, echipa va fi de neînvins. Deja se văd lucrurile pozitive implementate de Vintilă” ar mai fi spus Becali apropiaţilor săi.

Independenţa pe care Vintilă şi-a câştigat-o la FCSB este diferită de cea pe care o câştigaseră alţi antrenori pe care Becali i-a avut la echipă. Pe Rădoi sau Reghecampf, Becali îi lăsa să-şi facă treaba profesionist, pentru că avea încredere în ei. În cazul lui Argeş Vintilă, Becali se implică, dar nu la fel de mult ca în mandatele lui Teja sau Bogdan Andone.

Acest lucru a fost sesizat şi de expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, după meciul de la Craiova, câştigat de FCSB cu 1-0: ”Mi se pare că dacă (n.r. - Gigi Becali) se băga în seara asta, echipa nu câştiga. Cred că în seara asta echipa a fost făcută de antrenor. Nu cred că a putut el (n.r. - Becali) să spună «bagă-l pe Tsoumou», pe care nu l-a văzut la antrenament. De asta cred că antrenorul a făcut, dacă s-ar fi băgat probabil nu ar fi câştigat FCSB-ul. Este al doilea meci în care probabil nu se bagă. Antrenorul îşi face treaba şi câştigă meciurile. Până acum când s-a băgat nu a câştigat niciun meci. Trebuie să fim atenţi şi la Vintilă", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

În plus, Vintilă îi face pe plac lui Becali nu doar prin acceptul pe care şi-l dă în urma discuţiilor despre prima echipă, ci şi prin discursul său. Întrebat câte puncte crede că va putea obţine până la finalul turului, Vintilă a răspuns: ”M-ai omorât cu câte puncte. Dumnezeu ştie, eu nu ştiu. Eu încerc să le iau pe toate”. Credeţi că Dumnezeu are timp să se gândească câte puncte va face FCSB până la finalul turului de campionat? a sunat întrebarea reporterului. ”Da. Nici nu îţi dai seama câte poate Dumnezeu”, a adăugat Bogdan Vintilă.

FCSB a scăpat cu bine de seria de derby-uri! Gigi Becali e fericit

Bogdan Vintilă are 5 meciuri pe banca tehnică a FCSB-ului. Pe primele două le-a pierdut (0-4 la Mediaş şi 0-1 la Guimaraes), dar apoi a trecut cu bine de perioada dificilă din Liga 1: victorii cu Viitorul şi la Craiova şi remiză contra CFR-ului. Gigi Becali s-ar fi declarat de altfel plăcut surprins de felul în care echipa sa a arătat la cele trei derby-uri din Liga 1.

Vulcanic şi imprevizibil, Gigi Becali îşi poate schimba însă oricând părerea, fiind de altfel recunoscut pentru acest lucru. Dar, cel puţin în acest moment, noul său antrenor l-a câştigat pe Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare