Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a ales ce să facă cu Vukusic. Atacantul croat propus de MM Stoica nu este pe placul patronului de la FCSB

Gigi Becali a ales ce să facă cu Vukusic. Atacantul croat propus de MM Stoica nu este pe placul patronului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Vukusic nu l-a impresionat pe Gigi Becali, iar croatul nu va mai îmbrăca tricoul lui FCSB

Atacantul de 29 de ani nu s-a ridicat la aşteptările lui Gigi Becali, iar acesta i-a decis soarta atacantului croat.

Gigi Becali a ales ce să facă cu Vukusic

Becali nu a crezut foarte mult în Ante Vukusic, iar croatul nu primit prea mult timp pe teren, astfel, atacantul de 29 de ani nu a reuşit să îl impresioneze pe Gigi. Patronul de la FCSB a ales ce să facă cu Vukusic, iar fostul jucător de la Olimpja Ljublijana, nu va mai evolua în tricoul roş-albaştrilor.

Conform celor de la Fanatik, Becali nu a avut deloc încredere în Vukusic de la început şi nici în recomandarea făcută de Mihai Stoica. Gigi a vorbit cu MM la începutul transferului şi i-a transmis managerului că atacantul croat "Nu prinde trei meciuri, la rând, adunate".

Se pare că patronul de la FCSB a avut dreptate şi în acest caz, iar Ante Vukusic a evoluat doar în 5 partide şi a strâns nu mai mult de 129 de minute. Cel mai lung timp pe teren l-a avut în partida cu Gaz Metan, în care a intrat din minutul 35 al meciului.

Atacantul croat propus de MM Stoica nu este pe placul patronului de la FCSB

Gigi Becali nu este deloc mulţumit de transferul pe care l-a făcut în iarnă. Patronul de la FCSB dă vina pe MM Stoica pentru aducerea atacantului croat, care nu este pe placul şefului din Pipera şi care nu a reuşit nimic în scurta perioadă pe teren.

"Meme Stoica s-a ocupat de tot, el l-a propus, el a garantat pentru el. Mi-a spus că e valoros, dar nu cunosc mai multe. E treaba lui Meme", a spus Becali în luna ianuarie, pentru cei de la Fanatik.

Vukusic a venit la FCSB ca înlocuitor al lui Sergiu Buş, care a plecat în Coreea de Sud, iar acesta nu a confirmat, mai mul din cauza stilului de joc, deoarece echipa lui Toni Petrea folosesc un 9 fals în formaţie, iar în acest moment Tănase este cel mai bun jucător al lor care poate evolua pe acea poziţie.

Motivul pentru care Ante Vukusic a venit la FCSB

Ante Vukusic a declarat în iarnă, motivul pentru care a ales să vină în Liga 1 la FCSB, după ce croatul a avut o perioadă mai lungă de timp în care a stat pe bară în Slovenia.

"S-au întâmplat multe lucruri care nu au fost bune pentru mine şi pentru club, aşa că am cerut rezilierea contractului şi am renunţat la banii pe care îi mai aveam de primit de la Olimpija. Mi-am dorit ca Olimpija să ia nişte bani pe mine, dar eu nu mai eram în planurile noului antrenor şi a directorului sportiv (n.r. Mladen Rudonja).

Chiar dacă am fost golgeterul campionatului, ei m-au umilit. Intram pe teren doar pentru câteva minute. A fost foarte dificil pentru mine, dar sunt profesionist şi nu am vrut să fac scandal sau să provoc probleme. Nu ştiu dacă a fost un interes personal sau altceva", a spus Vukusic în iarnă.

Ante Vukusic este cotat la 450.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: gigi becail fcsb 

viewscnt
Articole similare