Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat 3 transferuri noi după remiza de la Călăraşi. Cine sunt fotbaliştii care ar putea ajunge la FCSB

Gigi Becali a anunţat 3 transferuri noi după remiza de la Călăraşi. Cine sunt fotbaliştii care ar putea ajunge la FCSB

FCSB

Comentarii

Patronul roş-albaştrilor a răbufnit la finalul remizei de la Călăraşi. Gigi Becali a dat de înţeles că va redeschide campania de transferuri

”Să văd dacă mai pot face fotbal în România” a fost mesajul lui Becali la finalul remizei echipei sale de la Călăraşi. Patronul şi-a mitraliat jucătorii la finalul partidei, însă trei dintre ei au fost cel mai dur puşi la zid. Portarul Bălgrădean, fundaşul central Planic şi mijlocaţul Adrian Stoian.

Becali a lăsat deja de înţeles că ar urma să aducă în perioada imediat următoare câte un înlocuitor pentru aceşti trei fotbalişti, chiar dacă ultimul abia a ajuns la FCSB.

Trei transferuri vizate de Becali. Cine ar putea ajunge la FCSB

Pentru a-l înlocui pe Bălgrădean, Becali ar putea mişca foarte repede şi forţa aducerea lui Răzvan Pleşca de la Gaz Metan Mediaş. Portarul formaţiei lui Edi Iordănescu are deja şanse mari să ajungă la FCSB din vară, dar nerăbdarea patronului ar putea mişca lucrurile în avantajul veteranului de la Gaz Metan.

Tot de la Mediaş ar putea ajunge mai repede decât se aştepta, Iulian Cristea. Fundaşul a semnat deja cu FCSB, fiind în ultimele 6 luni de contract. Ar putea veni mai devreme la formaţia roş-albastră, profitând de faptul că Becali şi-a pierdut răbdarea şi cu Planici şi cu Bălaşa. Pe aceeaşi listă se mai află şi Alexandru Paşcanu, internaţionalul român de tineret pe care patronul FCSB îl place foarte mult. Paşcanu a recunoscut deja că ar fi interesat de un transfer în Liga 1.

Adrian Stoian nu s-a adaptat încă în concepţia de joc a lui Mihai Teja, iar răbdarea lui Becali pare să se fi terminat după 50 de minute cât a jucat Stoian la Călăraşi. Soluţia salvatoare ar putea veni de la Florentin Matei, fotbalist aflat în propria curte, dar şi de la un alt fotbalist de la Gaz Metan. Bulgarul Ivanov este preferatul noului antrenor, Mihai Teja.

Ivanov are 23 de ani şi a venit în România în această vară. 11 meciuri şi un gol a strâns fotbalistul bulgar la Gaz Metan în acest sezon, perioadă în care s-a remarcat prin abilitatea sa tehnică şi prin uşurinţa cu care poate controla mingea în situaţii dificile. Antoni s-a născut la Sofia, iar perioada junioratului şi-a petrecut-o la două dintre marile forţe ale Bulgariei, ŢSKA Sofia şi Ludogorets Razgrad. Nu valorează însă decât 250 de mii de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt, cea mai ridicată cotă din cariera sa. Va intra şi el în ultimele 6 luni de contract cu Gaz Metan.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbrăzvan pleşcaantoni ivanovadrian stoianalexandru paşcanu 

viewscnt
Articole similare