Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali a anunţat că FCSB are un nou atacant. Basarab Panduru, dat pe spate de jucător: ”Avem în faţa noastră un super talent”

Gigi Becali a anunţat că FCSB are un nou atacant. Basarab Panduru, dat pe spate de jucător: ”Avem în faţa noastră un super talent”

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că FCSB are un nou atacant după ce l-a vândut pe Sergiu Buş în Coreea de Sud, la Seongnam. Patronul FCSB vrea să-l reprofileze pe tânărul Octavian Popescu, cel care dă cel mai bun randament pe poziţia de ”aripă” stânga, unde joacă şi Florinel Coman.

FCSB l-a vândut pe Sergiu Buş la Seongnam şi a rămas în acest moment cu un singur atacant de meserie: Alexandru Buziuc. Însă Gigi Becali susţine că FCSB are un nou atacant, Octavian Popescu, care însă joacă ”aripă” stânga.

FCSB are un nou atacant. Gigi Becali îl reprofilează pe Octavian Popescu

În vârstă de 18 ani, Octavian Popescu este una dintre revelaţiile acestui sezon. Tânărul jucător a făcut meciuri foarte bune la FCSB şi a impresionat mai ales prin tehnica sa. Până acum, Octavian Popescu a strâns 13 apariţii, timp în care a reuşit 15 assist-uri.

Ghionionul lui Octavian Popescu este că joacă pe aceeaşi poziţie cu Florinel Coman, un jucător mult mai bine cotat şi unul dintre fotbaliştii pe care Gigi Becali speră să-l transfere pe bani foarte mulţi. Însă Octavian Popescu va fi mutat pe o nouă poziţie.

Patronul echipei a anunţat că Octavian Popescu este noul atacant al FCSB-ului şi este convins că talentul pe care-l are în va transforma într-unul dintre cei mai buni jucători: ”Până la urmă, pot să spun că avem număr 9, e Octavian Popescu, iar copilul ăsta care e al doilea fenomen după Hagi o să plece pe bani mulţi de la mine. Ce Man, ce Coman, ce 20-30 de milioane? O să vedeţi că o să iau 100 de milioane pe Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali, într-un interviu pentru Fanatik.

Cine este Octavian Popescu, noul atacant anunţat de Gigi Becali

În vârstă de 18 ani, Octavian Popescu a fost transferat gratis de FCSB, după ce Universitatea Craiova, club la care a crescut, nu i-a îndeplinit dorinţele financiare pentru a semna un nou contract. În acest sezon, Popescu a reuşit să atragă atenţia prin calităţile sale şi a devenit una dintre revelaţiile campionatului.

Basarab Panduru, expertul Telekom Sport, s-a declarat şi el impresionat de abilităţile lui Octavian Popescu: ”Dacă vedem fotbalul lui Octavian Popescu şi felul în care ţine mingea la picior cred că trebuie să înţelegem că avem în faţa noastră un super talent. Să văd un jucător care pleacă cu mingea în sprint de la mijlocul terenului, iar mingea nu se duce 20 de centimetri de piciorul lui... Nu ştiu dacă am mai văzut aşa ceva, în ultimul timp”.

Octavian Popescu va fi însă mutat pe poziţia de atacant şi rămâne de văzut dacă va da acelaşi randament.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fotomodel la Stuttgart. Pictorial inedit in camera de hotel. Pentru cine a pozat...