Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat că un super fotbalist pleacă de la FCSB: ”Nu o să fie o problemă”

Gigi Becali a anunţat că un super fotbalist pleacă de la FCSB: ”Nu o să fie o problemă”galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali tocmai ce a anunţat că FCSB se desparte de unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1.

În fereastra de transferuri din această iarnă, Gigi Becali este decis să facă din nou modificări în cadrul lotului.

Patronul FCSB se va despărţi de mai mulţi fotbalişti pe care Toni Petrea s-a bazat tot mai puţin. Scopul lui Gigi Becali este să facă o nouă economie la salarii.

Gigi Becali, despre plecarea unui super fotbalist de la FCSB: ”Va primi banii pe care i-am promis”

FCSB nu s-a mai calificat de 3 ani în grupele competiţiilor europene, o adevărată lovitură în bugetul clubului, care nu s-a mai bucurat de bonusurile consistente oferite de UEFA.

Gigi Becali s-a văzut astfel nevoit să facă mai multe ajustări de cheltuieli, pentru a păstra un buget echilibrat. În plus, a fost nevoie să vândă jucători pentru ca echipa să nu intre într-o gaură financiară.

Cum nici în acest sezon FCSB n-a reuşit să prindă grupele cupelor europene, Gigi Becali va încerca în iarnă să scape de mai multe salarii care încarcă bugetul clubului.

În principiu sunt vizaţi jucătorii pe care Toni Petrea s-a bazat tot mai puţin în ultima perioadă. Unul dintre ei este Constantin Budescu, unul dintre cei mai tehnici fotbalişti din Liga 1.

Gigi Becali a confirmat că mijlocaşul de 32 de ani are şanse foarte mici să mai continue la FCSB

”La noi nu o să fie o problemă, că eu o să mă înţeleg cu Budescu. Înţelegerea mea şi banii pe care i-am propus îi va primi. (n.r. - dacă va mai juca la FCSB) Nu cred”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Constantin Budescu a revenit la FCSB la începutul acestui sezon, după ce Gigi Becali l-a vândut pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray.

Mijlocaşul de 32 de ani a semnat până în vară, însă are o clauză în contract prin care poate pleca gratis oricând doreşte.

Foarte probabil, Constantin Budescu va activa în iarnă această clauză, în contextul în care fotbalistul a fost folosit rar de Toni Petrea. În plus, a fost criticat de fiecare dată de Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare