Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat că va face încă două transferuri. Jucătorul care vine duminică: ”Semnăm cu el”

Gigi Becali a anunţat că va face încă două transferuri. Jucătorul care vine duminică: ”Semnăm cu el”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali l-a transferat pe Ionuţ Vînă, însă nu se opreşte aici. Patronul FCSB susţine că sigur vor mai veni doi jucători: un fundaş stânga şi un mijlocaş de bandă. De asemenea, se poartă negocieri şi cu Salomao, fost mijlocaş la Dinamo.

Bogdan Andone va primi încă cel puţin două întăriri. Pentru postul de fundaş stânga, Gigi Becali a declarat va încerca să-l transfere pe unul dintre Florin Ştefan şi Bradley De Nooijer. FCSB îl mai are apt pe acea poziţie doar pe Alex Stan, în condiţiile în care Momcilovic încă nu şi-a revenit din punct de vedere medical.

O mutare surprinzătoare este cea a lui Thierry Moutinho, fost mijlocaş la CFR Cluj. În vârstă de 28 de ani, Moutinho joacă pe benzi, însă la CFR Cluj a prins puţine minute. Gigi Becali are însă încredere în el şi susţine că va veni duminică. De asemenea, sub comanda lui Bogdan Andone ar putea ajunge şi Salomao.

”Florin Ştefan sau De Nooijer. Va veni unul dintre ei. Dacă-l iau pe Ştefan, nu-l mai iau pe De Nooijer. Nu pot să-i iau pe amândoi. Ce fac? Adun patri fundaşi stânga? Dacă-l iau pe Ştefan, nu-l mai iau pe De Nooijer. Mai am doi, pe Momcilovic şi pe Stan. Moutinho vine duminică, semnăm cu el, e făcută. Salomao e posibil să vină”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare