Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat care e fotbalistul care-şi poate face loc în "tripleta de aur"! Jucătorul care poate produce surpriza la FCSB

Gigi Becali a anunţat care e fotbalistul care-şi poate face loc în "tripleta de aur"! Jucătorul care poate produce surpriza la FCSB

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, se pare că a reconsiderat suma de transfer a lui Florinel Coman, după ce încasările echipelor din fotbal au fost afectate de pandemie de coronavirus. De asemenea, omul de afaceri l-a numit şi pe înlocuitorul lui Harlem Gnohere.

Se pare că pandemia l-a afectat şi pe Gigi Becali, cel care, în ultimele luni, a afirmat că se aşteaptă să vândă cu preţuri mai mari: "Eu am mai spus. Sponsorii au fost afectaţi, imaginea, publicitatea, toate acestea au fost afectate. În plus, au scăzut cotele jucătorilor. Nu ştiu dacă Florinel Coman se poate vinde cu 20 de milioane de euro acum", a declarat finanţatorul FCSB pentru Fanatik. 

Florinel Coman a fost pe lista celor de la Orlando City, SUA, dar şi pe cea a italienilor de la AS Roma, conform presei din "Cizmă". "Mbappe" e golgheterul Ligii 1 la cel mai bun sezon al carierei: a marcat 14 goluri şi a livrat 10 pase de gol în 35 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon la FCSB.

De asemenea, finanţatorul vicecampioanei României crede că Adrian Petre îşi poate face loc printre oamenii din atac, mai ales după plecarea lui Harlem Gnohere: "Avem tripleta: Man, Tănase, Coman. O să vedeţi… E şi Adrian Petre, să vedem cum se pregăteşte, la ce formă va fi",  a mai spus Gigi Becali. 

FCSB a pierdut ambele meciuri de pregătire cu două candidate la retrogradare din Liga 1. Vicecampioana României a fost învinsă de FC Voluntari, dar şi de Academica Clinceni, înainte de reluarea Ligii 1. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare