Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat ce are de gând să facă în 2021: "La revedere, gata. Nu mă mai interesează!"

Gigi Becali a anunţat ce are de gând să facă în 2021: "La revedere, gata. Nu mă mai interesează!"

FCSB

Comentarii

Revenit pentru scurt timp în atenţia mass-media cu un interviu de Crăciun, Gigi Becali (62 de ani) are de gând să iasă din nou din lumina reflectoarelor în 2021. Patronul FCSB e convins că dacă va deveni din nou activ în viaţa publică va face păcate.

Gigi Becali face din nou pasul înapoi! Va fi "pe mute" şi în 2021: "Viaţa publică înseamnă păcate!"

Gigi Becali va fi tot în silenzio stampa şi în 2021. Omul de afaceri care controlează FCSB a anunţat că n-are de gând să continue să vorbească în presă, chiar dacă la finalul lui 2020 a întrerupt o perioadă de câteva luni de tăcere pentru a da un interviu de Crăciun. Convins că va face păcate în discuţiile cu presa, Becali are de gând să facă din nou pasul înapoi.

Patronul FCSB nu vrea să mai facă păcate, mai ales că echipei sale i-a mers bine de când el a tăcut: ”Viaţă publică nimic. Nici nu ştiu ce se întâmplă, nimic. Nu mă mai interesează, la revedere, gata. Viaţă publică ai văzut ce înseamnă: păcate. Cum ies cum trebuie să spun ceva, ori trufie, ori mândrie ori jignire, ori ceva. Nu mai vreau să fac păcate”, a spus Gigi Becali, conform Antena 3.

Gigi Becalli a anunţat că Dennis Man e cu bagajele făcute şi aşteaptă să plece de la FCSB

FCSB e lider în Liga 1 după ce a terminat 2020 pe primul loc, iar "perlele" lui Gigi Becali au jucat foarte bine în prima jumătate a noului sezon din campionatul României. Performanţele lor au atras interes din partea cluburilor mari. Omul de afaceri a anunţat că Dennis Man aşteaptă transferul în străinătate, fiind cu bagajele făcute.

Patronul liderului din Liga 1 aşteaptă ca o echipă din Italia să dea un răspuns final până pe 10 ianuarie: "Eu cred că Mân va pleca primul. Pentru Man am şi acum oferta de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează pentru că am refuzat-o şi am zis. Adică, de la 15 am scăzut la 14. A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia. Man cred că va pleca... I-am spus 14. Dacă da 14 pleacă, dacă da 12 nu-l dau", a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

De cealaltă parte, se pare că Olimpiu Moruţan e şi el ofertat cu o sumă mare, din zona Golfului. Puştiul lui Gigi Becali e dorit de Al Jazeera, care e gata să achite 10,5 milioane de euro pentru a-l lua de la FCSB. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali viata publica 2021gigi becali fcsbgigi becali transferuri 

viewscnt
Articole similare