Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat din nou victoria în războiul cu CSA: ”Mă duc la Registrul Comerţului şi îmi iau numele. Termin bâlciul cu Talpan”

Gigi Becali a anunţat din nou victoria în războiul cu CSA: ”Mă duc la Registrul Comerţului şi îmi iau numele. Termin bâlciul cu Talpan”

FCSB

Comentarii

În conferinţa de presă organizată vineri, Gigi Becali a explicat că FCSB va câştiga procesele cu CSA Steaua. Chiar dacă a anunţat că vor mai trece ani buni până la decizia finală, patronul roş-albaştrilor e sigur de victorie.

Becali crede că amânarea procesului pentru prejudiciu e un semn bun pentru echipa sa.

Judecătorul a amânat procesul pentru prejudiciu. Ne-au spus că se amână până se judecă marca notorie, palmaresul şi istoria. O să câştigăm toate procesele, din moment ce au suspendat procesele astea. Cu siguranţă că vom câştiga istoria şi palmaresul, iar de acolo este foarte uşor.

Nu s-au apărat bine avocaţii mei, eram şi eu în puşcărie, dar acum e altceva. Noi avem o marca notorie Steaua Bucureşti, voi aveţi o marcă înregistrată Steaua Bucureşti. Ce avem noi, conform legii, este mult mai puternic. După ce voi avea marca notorie, mă duc la Registrul Comerţului şi îmi iau şi numele şi termin bâlciul cu Florin Talpan”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbcsa steauaprocesbecaliarmata 

viewscnt
Articole similare