Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat încă trei transferuri la FCSB, înaintea meciului cu Astra: "Acum pot să le spun numele!"

Gigi Becali a anunţat încă trei transferuri la FCSB, înaintea meciului cu Astra: "Acum pot să le spun numele!"

Fotbal intern

Comentarii

Finanţatorul echipei FCSB, George Becali, a anunţat, duminică, înaintea meciului cu Astra Giurgiu, că slovacul Adam Nemec şi francezul Billel Omrani vor ajunge în vară la clubul său. Omul de afaceri a precizat că, pe lângă cei doi atacanţi, va transfera încă un mijlocaş. Conform informaţiilor Telekom Sport, este vorba despre Florentin Matei, titular în partida pe care FCSB o joacă în această seară cu Astra Giurgiu.

"Ce am vorbit cu Vasi (n.r. - Vasile Geambazi), o să ia doi atacanţi. Informaţia mea este că o să luăm doi atacanţi. Unul este Nemec şi doi... Acum pot să spun, că nu mai vede nimeni. Doi este Omrani. Şi mai este un mijlocaş care ne place, joacă în seara asta. N-are rost să-i spun numele, ca să nu se interpreteze. Nu este Cicâldău. Este un jucător despre care nu s-a vehiculat, dar nouă ne place", a spus Becali, la sosirea la Arena Naţională.

Conform informaţiilor Telekom Sport, mijlocaşul despre care vorbeşte patronul FCSB-ului este Florentin Matei, de la Astra Giurgiu. În vârstă de 25 de ani, Matei a fost împrumutat de Astra de la Rijeka până la finalul sezonului. El mai are contract cu echipa croată până în 2019. Florentin Matei ar reveni, astfel, la FCSB, unde şi-a făcut junioratul şi a strâns două meciuri la prima echipă.

Până acum, FCSB i-a mai transferat pe Olimpiu Moruţan şi pe Kamer Qaka, de la Botoşani, respectiv Poli Iaşi.

Meciurile FCSB - Astra şi CFR - Viitorul se dispută duminică, de la 20:45, în direct la Telekom Sport şi live video pe site-ul telekomsport.ro. Înaintea ultimei runde, echipa clujeană se află pe primul loc, la un punct avans de FCSB.

Afla mai multe despre: becalifcsbtransferuri 

viewscnt
Articole similare