Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Tănase! ”Nu pot să-l mai ţin!” Ce sumă doreşte în schimbul celui mai bun marcator din Liga 1

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Tănase! ”Nu pot să-l mai ţin!” Ce sumă doreşte în schimbul celui mai bun marcator din Liga 1

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut al şaselea titlu în Liga 1, iar Becali a anunţat ca va fi greu să îl mai păstreze la echipă pe Florin Tănase.

Tănase se află la cel mai bun sezon al carierei şi a marcat în acest sezon 25 de goluri în cele 35 de partide jucate. De asemenea, fotbalistul în vârstă de 26 de ani are şi 6 pase decisive.

Căpitanul FCSB-ului mai are contract cu echipa până în iarna lui 2022, iar Becali este convins ca obţine în schimbul său 5 milioane de euro. 

”Tănase este posibil să plece, cum să-l mai ţii? Este golgheter, pleacă Tănase. Nu mai poţi să-l ţii pe Tănase. 5 milioane sunt bani puţin pentru Tănase, o să dea cineva imediat”, a spus Gigi Becali pentru Antenasport. 

După evoluţiile bune din Liga 1, de Florin Tănase s-au interesat mai multe cluburi. Trabzonspor, Basaksehir, Anderlecht, Olympique Marseille, Al Hilal, Montreal Impact sau New York City sunt echipele care l-ar fi dorit pe fostul jucător de la Viitorul. Tănase a anunţat de mai multe ori că îşi doreşte să plece de la FCSB, dar Becali nu a fost convins de ofertele primite. 

Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, iar Becali le-a plătit celor de la Viitorul 1,6 milioane de euro în schimbul semnăturii sale. Potrivit site-ului transfermarkt.com, Tănase este evaluat la 4 milioane de euro. 

 

 

Afla mai multe despre: tănase 

viewscnt
Articole similare