Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat primele transferuri la FCSB! Pe ce posturi va aduce fotbalişti: "Sunt nişte jucători cu experienţă"

Gigi Becali a anunţat primele transferuri la FCSB! Pe ce posturi va aduce fotbalişti: "Sunt nişte jucători cu experienţă"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că va aduce un atacant şi un fundaş central la echipă, întăriri pentru următorul sezon. De asemenea, a vorbit şi despre derby-ul cu Dinamo, din semifinalele Cupei României.

Decizia luată de Bogdan Planic în privinţa plecării de la FCSB, dar şi primele critici pentru Adi Petre l-au făcut pe Gigi Becali să anunţe primele transferuri la vicecampioana României: "Vor fi nişte întăriri la echipă după finalul campionatului, nişte jucători cu experienţă. Un atacant nu avem şi un fundaş central. Asta o să luăm. Pe alte posturi de ce să transfer? Nu mai trebuie!", a dezvăluit Becali pentru sport.ro.

FCSB şi Dinamo se pregătesc să se înfrunte în dublă manşă în semifinalele Cupei României. Prima confruntare va avea loc pe 25 iunie, de la ora 20:00, în timp returul va avea loc pe 8 iulie.

"Alt rezultat în afară de calificare nu-l accept, nu-l iau în calcul deloc. Cum e, cum nu e echipă... Nu accept decât calificare. De aia sunt la Steaua, ca să rezolve jocul. O să mai revină jucători. Sunt nouă consacraţi, de aia sunt la FCSB. Probabil numai un copil o să joace de data asta.

De aia sunt acolo, să câştige meciul. Nu mai merg la echipă, n-am ce să motivez. Îmi văd de treaba mea, fiecare să-şi facă meseria. Ei au o meserie, să şi-o facă. Au directori, n-am eu ce căută pe acolo. Dacă nu-şi apără meseria lor că lumea, e treaba lor, familia lor, banii lor. Treaba lor! Fiecare să-şi facă meseria. Am făcut bine sau prost, Dumnezeu ştie. Vom vedea dacă am făcut bine sau prost, dar nu acum. Nu sunt dezamăgit de nimic, nu! Nici de antrenori, nici de nimeni. În funcţie de cum îşi face fiecare meseria, îşi ţine locul, banii, creşte sau abandonează", a mai spus finanţatorul FCSB. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare