Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a avut doi "clienţi" după FCSB - CFR Cluj 3-3! Fotbaliştii criticaţi: "Dormea pe teren. Să mă ierte, că nu-l atac"

Gigi Becali a avut doi "clienţi" după FCSB - CFR Cluj 3-3! Fotbaliştii criticaţi: "Dormea pe teren. Să mă ierte, că nu-l atac"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a arătat nemulţumit de doi fotbalişti, care au fost titulari în remiza cu liderul Ligii 1, CFR Cluj.

Gigi Becali, după FCSB - CFR Cluj 3-3

CFR Cluj, liderul Ligii 1, a remizat, duminică, în deplasare, scor 3-3, cu a doua clasată, FCSB, într-un meci din etapa a XXII-a campionatului, în care gazdele au înscris ultimul gol după minutul 90.

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, şi atacantul naţionalei, Claudiu Keşeru, au atras criticile lui Gigi Becali, pentru prestaţia în faţa echipei lui Dan Petrescu. De altfel, Keşeru a fost schimbat la pauză.

"Tănase dormea pe teren, dădea mingea la ei. Nu mai joci cu Clinceni, joci cu CFR. Joci rapid. N-ai mai intrat într-un duel de unu la unu acum. Îl iubesc mult, i-am mărit salariul la 30.000, dar ce a făcut aseară nu e normal. Te gândeşti la plecare? 

Să mă ierte Keşeru, că nu-l atac, dar n-am avut atacant pe teren în prima repriză. Mereu am avut atacant, n-am avut fundaşi laterali, dar l-am avut pe Tănase. Au suplinit Cordea, Tavi Popescu, ei au alergat cât cinci", a declarat afaceristul la Pro X. 

Finanţatorul FCSB a comentat derby-ul jucat pe Arena Naţională şi a privit în perspectivă când s-a uitat la clasamentul Ligii 1. 

"Au fost şase goluri, un meci deschis, am condus noi, ei. În a doua repriză s-a stat la o poartă. Ei sunt jucători puternici, iar noi avem valoare. Valoarea jucătorilor noştri se dublează cu experienţă şi atunci vom face rezultate în Liga Campionilor. Să mai treacă un an. Sunt cinci puncte acum, că eu aşa calculez (n.r. - cu înjumătăţirea din play-off). Să vedem, mai sunt opt meciuri. Acum să-i bată Craiova şi Botoşani, să rămânem la patru puncte, asta zic. 

Dan Petrescu a spus-o la nervi, că iei gol în ultimul minut... Nu e plăcut. Aţi văzut cum a spus, că dacă era egal de la început, era foarte mulţumit", a adăugat Gigi Becali. 

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1, cu 58 de puncte, în timp ce FCSB este pe doi, cu 48 de puncte. Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 38 de puncte.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbfcsb cfr cluj 3-3claudiu keseruflorin tanase 

viewscnt
Articole similare