Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a clarificat situaţia lui Florinel Coman şi a lui Dennis Man. Cu cât vrea să îşi vândă ”perlele” patronul FCSB-ului

Gigi Becali a clarificat situaţia lui Florinel Coman şi a lui Dennis Man. Cu cât vrea să îşi vândă ”perlele” patronul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a reiterat, joi, convingerea privind politica sa de transferuri.

Patronul FCSB-ului susţine că nu îşi mai doreşte să îşi asume niciun risc din cauza situaţiei globale din punct de vedere economic. Astfel, Gigi Becali va transfera de acum încolo numai fotbalişti români.

În privinţa ”perlelelor” sale, Becali a anunţat că nu este dispus să se despartă pentru mai puţin de 15 milioane de euro nici de Florinel Coman, nici de Dennis Man. 

”Eu nu mai aduc decât jucători români. Nu ştiu nici eu... eu eram omul riscului, dar nu mai ştiu nici eu ce se va întâmpla în lumea asta... economic... şi stau şi eu mai liniştit. Plus de asta, la FCSB vor juca doar jucători români.

(n.r. despre transferul lui Florinel Coman) Eu nu ştiu nimic acum, n-am vorbit cu Giovanni. Dar pentru 15 milioane de euro nu-i dau nici pe Coman, nici pe Man.”, a spus Gigi Becali, joi, în faţa sediului LPF.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbflorinel comandennis man 

viewscnt
Articole similare