Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a confirmat! Antrenorul în cărţi să ajungă la FCSB: "El e o soluţie". De nu-l vrea pe Mirel Rădoi | EXCLUSIV

Gigi Becali a confirmat! Antrenorul în cărţi să ajungă la FCSB: "El e o soluţie". De nu-l vrea pe Mirel Rădoi | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că de luni încep căutările pentru a instala un nou antrenor la echipă. Omul de afaceri a dezvăluit că actualul secund al României, Nicolae Dică, e în cărţi, în timp ce cu actualul selecţioner, Mirel Rădoi, nu ar vrea să lucreze.

Nicolae Dică, printre variantele FCSB-ului pentru postul de antrenor

Gigi Becali se uită spre naţionala României, pentru a-şi alege noul antrenor. Lista e deschisă în acest moment, iar în cadrul intervenţiei de la Telekom Sport a vorbit despre doi tehnicieni cu care a mai lucrat în trecut. 

În condiţiile în care staff-ul primei reprezentative se apropie de finalul contractului, în această lună, echipa din Berceni ar putea profita. 

Dintre Dică şi Rădoi, secundul are şanse mai mari de colabora din nou cu Gigi Becali, dar cel care comandă la FCSB a susţinut ia în calcul şi alte opţiuni. 

Totuşi, următorului principal i-a fost explicat un aspect. Dacă echipa nu va merge în direcţia dorită, atunci Gigi Becali se va implica, după "era Edward Iordănescu"

"Dică e o soluţie. Sunt mai mulţi antrenor cu care am lucrat, sunt patru, cinci cu care am lucrat. Mâine să vedem. La ora asta nu am... M-a luat prin surprindere Edi. Azi, când am ieşit de la biserică s-a întâmplat. Nici acum nu înţeleg de ce a plecat. 

Niciodată, în toate afacerile mele, mai ales la fotbal, nici avocaţii mei, nu fac, specialişti de drept, nu fac ce vor ei. Pe avocaţi tot eu în dirijez. Nu există cineva care comandă şi are putere în toate afacerile mele. Comand până intru în groapă. Dacă lucrurile merg bine după 8-10 meciuri, îmi place să stau în pat şi să văd rezultate. Dacă nu, intervin", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport. 

EXCLUSIV Gigi Becali le răspunde fanilor revoltaţi după demiterea lui Edi Iordănescu: "Nu mă interesează. Să meargă la Dinamo, la Rapid"

Gigi Becali n-ar vrea să lucreze cu Mirel Rădoi

Finanţatorul a explicat că nu doreşte să amestece familia cu fotbalul. Astfel, Mirel Rădoi ar avea şanse minime de a reveni pe banca echipei.

"Auzi, nu mă mai cert în viaţa mea cu naş sau cu fin. Am greşit cel mai mult cu Gică Hagi. Nu te cerţi cu naşul tău pentru fotbal. Eram nebun. Nu vreau să mă cert cu finul meu. La afaceri de fotbal nu mai am nicio treabă cu fini sau cu naşi", a adăugat cel care conduce cu mână de fier la FCSB. 

Plecarea lui Edi Iordănescu a fost anunţată, oficial, duminică. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmirel radoinicolae dicaantrenor fcsbedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare