Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dat lovitura! Dennis Man, pe lista de transferuri a unei foste campioane din Serie A. Anunţul făcut de italieni

Gigi Becali a dat lovitura! Dennis Man, pe lista de transferuri a unei foste campioane din Serie A. Anunţul făcut de italieni galerie foto

FCSB

Comentarii

Dennis Man (21 de ani) a ratat transferul la Norwich, însă asta nu înseamnă că va mai juca din toamnă la FCSB. "Perla" grupării roş-albastre este pe lista de transferuri a unui club important din Serie A.

Gazzetta dello Sport a anunţat marţi că Marco Giampaolo, noul antrenor al lui Torino, l-a inclus pe Dennis Man pe lista de achiziţii. Fostul antrenor de la AC Milan pregăteşte o adevărată revoluţie în lotul "taurilor", pentru că preşedintele Umberto Cairo i-a stabilit un obiectiv clar: Nu vrea ca echipa să mai aibă emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea. 

La Torino, echipă care l-a dorit în trecut şi pe Alexandru Mitriţă, înainte ca fostul oltean să plece la New York City FC, joacă mai mulţi internaţionali italieni precum Andrea Belotti, Armando Izzo sau Salvatore Sirigu. 

Chiar dacă au trecut demult anii de glorie a clubului care a intrat în umbra lui Juventus, gruparea granata are şapte titluri în Serie A, ultimul câştigat în sezonul 1975-1976. 

Dennis Man a ratat transferul la Norwich. Poate ajunge în Serie A

Dennis Man a mai ratat un transfer important în acest sezon din cauza pretenţiilor exagerate ale lui Gigi Becali. Reprezentanţii lui Norwich, echipă retrogradată recent în Championship, au venit la Bucureşti, la negocieri cu Gigi Becali, însă n-au fost de acord să achite suma cerută de latifundiarul din Pipera în schimbul fotbalistului român.

 

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man în acest moment, potrivit transfermarkt.com
  • 9 goluri şi 5 pase de gol are în cont Dennis Man în sezonul recent încheiat cu FCSB, în 31 de meciuri
  • 1 - un trofeu a câştigat Dennis Man la FCSB, Cupa României în 2020

Afla mai multe despre: dennis mantorino 

viewscnt
Articole similare