Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dat răspunsul final în privinţa revenirii lui Iasmin Latovlevici la FCSB: "Îi mulţumesc pentru ce a făcut"

Gigi Becali a dat răspunsul final în privinţa revenirii lui Iasmin Latovlevici la FCSB: "Îi mulţumesc pentru ce a făcut"

Superliga

Comentarii

FCSB nu ia în calcul o posibilă revenire a lui Iasmin Latovlevici (34 de ani). Gigi Becali a susţinut că pe acel post echipa e acoperită, iar vârsta înaintată a fotbalistului reprezintă o altă problemă în calea mutării.

FCSB nu-l doreşte pe Iasmin Latovlevici

Fostul fundaş stânga al vicecampioanei României e liber de contract în acest moment, dar FCSB nu-l doreşte nici măcar gratis. Gigi Becali a explicat motivele pentru care nu doreşte să semneze cu fostul internaţional român: „Tată, ce vreţi să mai fac eu cu Latovlevici? El este istorie pentru noi. Vreţi să îl ţin pe Panţîru pe bancă pentru a juca unul de 34 de ani? O vrea el să vină, dar s-au mai întors Rusescu, Tănase şi Adi Popa. Aţi văzut să mai facă vreunul ceva? Toţi jucau doar din amintiri.

Cum le-am mulţumit şi lor pentru tot ce au făcut pentru Steaua, aşa îi mulţumesc şi acum lui Latovlevici, însă eu am de gând să merg pe mâna tinerilor. Pe mine mă interesează să fac bani cu ăştia tineri. Ce pot să mai fac eu cu jucători trecuţi de 34 de ani? Ăştia tineri zbârnie la antrenamente şi la testele fizice”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Gicu Grozav şi Iasmin Latovlevici au fost daţi afară de Kisvarda, fosta echipă a antrenorului român Vasile Miriuţă.

Grozav şi Latovlevici au plecat în România, din Ungaria, deşi clubul nu le-a permis acest lucru, din cauza pandemiei de Coronavirus. Conducătorii de la Kisvarda au spus că este vorba de un gest iresponsabil şi că prin această acţiune au pus în pericol sănătatea coechipierilor, dar şi a rudelor.

 

 

Afla mai multe despre: iasmin latovlevicifcsb 

viewscnt
Articole similare