Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dat verdictul în cazul războiului cu Steaua pentru palmaresul echipei! ”Dacă l-ai dat, nu-l mai ai!” Ce a spus patronul FCSB

Gigi Becali a dat verdictul în cazul războiului cu Steaua pentru palmaresul echipei! ”Dacă l-ai dat, nu-l mai ai!” Ce a spus patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a oferit o nouă declaraţie după ultimul proces pe care l-a avut cu echipa din Liga 2.

Latifundiarul din Pipera a precizat că palmaresul din perioada 1998-2003 nu se află în acest moment nici la Steaua, dar nici la FCSB, iar  „Asociaţia Fotbal Club Steaua Bucureşti” este deţinătoarea trofeelor din perioada respectivă. 

Reacţia lui Becali după ultimul proces cu Steaua

”Ce să spun cu Armata? Nu e clar? Nu are calitate procesuală activă din 1998. Ce înseamnă asta? Că la revedere! Nu mai poţi cere palmaresul din 1998, că l-ai dat. Palmaresul nu se divizează. Dacă l-ai dat, nu-l mai ai. Dacă nu-l mai ai, spune-mi unde este. Instanţa va spune că nu-l mai are pentru că l-a predat la Asociaţie, dar nu va spune că e al lui FCSB, pentru că nu s-a cerut asta. Instanţa nu dă ce nu ceri.

Ce au cerut ei? CSA a cerut ca Instanţa să constate că la ei este palmaresul. Instanţa a zis că, din 1998, ei nu mai sunt în măsura să ceară palmaresul. N-ai calitate să o mai faci. Pentru că în 1998 tu ai dat palmaresul.

”Nu a zis nimeni că palmaresul rămâne în aer!”

În motivare va spune: ‘Nu are calitate procesuală pentru că în 1998 s-a desfiinţat secţia de fotbal şi a predat palmaresul la Asociaţia Fotbal Club Steaua Bucureşti’. Nu a zis nimeni că palmaresul rămâne în aer. Nu a spus Instanţa că palmaresul rămâne în aer”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Palamersul celor doua cluburi după ultimul proces:

Steaua

20 de titluri naţionale

19 cupe ale României

3 Supercupe ale României

1 Cupă a Campionilor Europeni

1 Supercupă a Europei

FCSB

5 titluri naţionale

3 cupe ale României

2 Supercupe ale României

2 cupe ale Ligii

Afla mai multe despre: fcsb-steaua-becali 

viewscnt
Articole similare