Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dat verdictul în cazul singurului gol din FCSB - Petrolul: "Spune lumea că e autogol" | VIDEO

Gigi Becali a dat verdictul în cazul singurului gol din FCSB - Petrolul: "Spune lumea că e autogol" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre prestaţia jucătorilor de la FCSB din victoria cu scorul de 1-0 împotriva celor de la Petrolul Ploieşti, meci din etapa a 29-a din Superliga.

Luis Phelipe a marcat primul său gol de la venirea la FCSB. Fotbalistul brazilian venit de la Poli Iaşi în această iarnă pentru suma de 200.000 de euro a avut parte de un început bun, în tricoul noii sale formaţii, FCSB.

Patronul l-a lăudat în mai multe rânduri, dar l-a şi atenţionat. Anumite aspecte ale jocului atacantului din Brazilia l-au nemulţumit pe finanţatorul clubului, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre faza unicului gol marcat în partida disputată pe Arena Naţională. Luis Phelipe a fost creditat cu golul înscris în poarta celor de la Petrolul, în minutul 46.

Gigi Becali: "Phelipe a dat gol"

"Să îţi zic de schimbări. Am făcut trei schimbări. Radaslavescu. Pierde ăla mingea cu el, pentru că îl atacă Radalsavescu. O ia Şut şi după e gol. Participă şi Radalsavescu şi Luis Phelipe.

Spune lumea că e autogol, păi mingea aia se ducea în poartă şi a intrat în colţul scurt. Deci Phelipe a dat gol. Lixandru a fost impecabil. Miculescu a crescut în bărbăţie, în luptă şi în război. Acum se războieşte şi contează", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Becali a continuat să-l laude pe fotbalistul său brazilian şi a făcut referire şi altor faze prin care acesta s-a remarcat, la meciul cu Petrolul.

"Phelipe nu doar că a intrat cu gol. A avut situaţii în care a driblat. I-a zis Charalambous ‘Mergi şi joacă jocul tău’. Să se bucure te fotbal şi să joace jocul lui. Şi aşa a a făcut. A driblat, s-a luptat şi a făcut faze." a mai spus Gigi Becali.

VIDEO | Reuşita lui Luis Phelipe

Afla mai multe despre: gigi becaliluis phelipefcsbpetrolul 

viewscnt
Articole similare