Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a depistat motivul scăderii de formă a lui Alexandru Pantea: ”Imediat m-a dus gândul!”

Gigi Becali a depistat motivul scăderii de formă a lui Alexandru Pantea: ”Imediat m-a dus gândul!”

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dreapta al celor de la FCSB, Alexandru Pantea (20 de ani), este considerat unul dintre cei mai promiţători jucători români ai generaţiei sale, însă forma de moment a început să nască îngrijorări.

Alexandru Pantea a făcut meciuri foarte bune la FCSB, în trecutul apropiat, iar specialiştii îl vedeau chiar o soluţie pentru flancul drept al naţionalei de seniori a României.

  • Până să ajungă la seniori, Pantea se descurca onorabil la echipa de tineret, unde luptă pentru o calificare la EURO 2025.
  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Pantea, conform transfermarkt.de.

Gigi Becali, îngrijorat în cazul lui Pantea

Cu toatea acestea, în ultimele şapte prezenţe în Superligă pentru FCSB, Alexandru Pantea nu s-a mai ridicat la nivelul pe care îl arăta în startul sezonului.

Nu a mai urcat în ofensivă şi a părut temător, chiar ezitant pe faza defenisvă. Norocul său a fost că dublura sa pe post, Valentin Creţu, nu mai este dorit de Gigi Becali la club, aşa că, într-un fel, nu a mai avut concurenţă la club.

Chiar şi aşa, Gigi Becali a sesizat scăderea de formă a lui Alexandru Pantea şi a dat ordin pentru ca lucrurile să se schimbe curând, rapid.

Pantea, nu ştiu ce şi cu el. Păi de ce nu mai joacă nimic? O oră şi un sfert. Imediat m-a dus gândul. Am întrebat după meci ce se întâmplă. L-am întrebat pe Mihai (n.r. - Mihai Stoica) cât face antrenament şi mi-a zis o oră şi un sfert.

‘Cum adică o oră şi un sfert? Păi tu nu ai ceas?’, i-am spus lui Meme. ‘Păi eu ce să fac?’, mi-a transmis el. ‘Păi tu ce să faci? Tu eşti acolo conducător. Eşti omul care te-am pus să conduci. Ai ceas? Pune ceasul’, i-am zis eu.

Păi ce fac, îl dăm afară pe Neubert? Că face el pregătirea’, mi-a zis Meme. ‘El face pregătirea, dar îi spui aşa: Combinată cu antrenor, cu pregătire, ceasul este 13:00, la 14:45 se opreşte antrenamentul’. Repetiţie, repetiţie.

Să vezi acum după ce am intervenit eu ce se va întâmpla: repetiţia, repetiţia. Dacă nu face repetiţii nu are antrenament, nu a mai urcat prea mult. Nu e antrenat, nu are condiţie fizică. Nu poţi să-l scoţi că nu ai pe cine să bagi sub 21”, a declarat Becali, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: alexandru panteagigi becalineubertmm stoica 

viewscnt
Articole similare