Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali a descoperit antidotul pentru COVID-19: ”Noi avem în ADN-ul nostru Sfânta Liturghie, în sânge!”

Gigi Becali a descoperit antidotul pentru COVID-19: ”Noi avem în ADN-ul nostru Sfânta Liturghie, în sânge!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a arătat iritat de situaţia generată de noul coronavirus. Finanţatorul FCSB-ului consideră că românii nu mor de COVID-19, deoarece au în ADN-ul lor Sfânta Liturghie care ne ”protejează” de virusul asiatic.

”Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Dumnezeu cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în putearea lui Dumnezeu şi Iisus...oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Şi nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu şi la Liturghie în fiecare zi. Şi dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.”, a zis Gigi Becali, la Antena 3.

Becali a mai spus, potrivit aceleiaşi surse, următoarele: ”Spun din fericire că noi suntem pe acea -listă neagră-. Noi avem 2.000 de morţi în şapte luni, ei în două zile, nu le e puţin ruşine aşa. Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem ţară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăveşte se duce la doctor. Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare. Lăsaţi-ne în pace! Ei nu mai fac teste, păi dacă s-ar face teste în Italia ar vedea că are 7.000. Noi avem în ADN-ul nostru Sfânta Liturghie, în sânge. Ne protejează Dumnezeu şi nu murim de COVID.”

viewscnt
Articole similare
FOTO Nu-ti dai seama care e mama. Sotia unui fotbalist celebru seamana leit cu fiica de 21 de ani