Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB şi-a găsit un nou sponsor! ”Vrea să dea 1.5 milioane de euro şi să treacă pe faţa tricoului!”

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB şi-a găsit un nou sponsor! ”Vrea să dea 1.5 milioane de euro şi să treacă pe faţa tricoului!”

FCSB

Comentarii

La meciul cu Mioveni, FCSB a evoluat fără sponsor pe piept, după ce firma cu care avea contract a dat faliment.

Acum, Gigi Becali a dezvăluit că FCSB a ajuns aproape să finalizeze un parteneriat cu un sponsor principal. De asemenea, el a spus că nu îl interesează numele brandului, ci suma de bani pe care o poate încasa. 

”Nu e nicio problemă că a dispărut sponsorul de pe tricouri. E chiar foarte bine pentru noi, pentru că am găsit alt sponsor care dă mai mulţi bani. Sponsorul de pe spatele tricoului vrea să dea 1.5 milioane de euro şi să treacă pe faţa tricoului. 

Mai avem unii care fac nişte cazane şi vor să intre şi ei. Fac afaceri cu imobiliare şi terenuri. Pe mine nu mă interesează cât de mare eşti tu, pe mine mă interesează să-mi dai banii, că oricum semnăm un contract”, a declarat Gigi Becali, potrivit Realitatea.net

În acest moment, sponsorul de pe spatele FCSB-ului este o casă de pariuri, care oferă 600.000 de euro pe an pentru a colabora cu echipa lui Gigi Becali. Totodată, Becali susţine că pentru a trece pe faţa tricourilor, casa de pariuri ar trebui să ofere în plus 900.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-becali 

viewscnt
Articole similare