Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a obţinut CSA prin marca Steaua: ”Le-am depus la judecător. Ei cer 3,7 milioane de euro pe an”

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a obţinut CSA prin marca Steaua: ”Le-am depus la judecător. Ei cer 3,7 milioane de euro pe an”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a dezvăluit ce sumă a obţinut Clubul Sportiv al Armatei din exploatarea mărcii Steaua, în ultimii ani.

S-a stabilit în instanţă că marca Steaua ar avea o valoare de 3,7 milioane de euro pe an. De aceea, juristul Clubului Sportiv al Armatei, Florin Talpan, îi solicită lui Gigi Becali un prejudiciu de 37 de milioane de euro, pentru cei 10 ani de folosire abuzivă a mărcii Steaua.

Gigi Becali, despre Clubul Sportiv al Armatei: ”Vindeau fulare, săpunuri şi tricouri”

În realitate, valoarea prejudiciului pare să fie una nejustificată, deoarece marca nu produce niciodată o asemenea sumă, astfel încât să se susţină că CSA a pierdut acei bani, în acea perioadă.

Gigi Becali a prezentat cele două sume pe care CSA Steaua le-a încasat în primii doi ani de la reînfiinţare: 8.000 de lei (1.500 de euro) şi 17.000 de euro. Sume infime în comparaţie cu despăgubirile pe care le solicită.

„(n.r. – Cum să producă 8000 de lei în primul an şi 17000 de euro în al doilea?) Păi au vândut fulare, săpunuri şi tricouri.

Le-am depus la judecător, la prejudiciu. Ei cer 3,7 milioane de euro pe an. Ei au produs 8000 de lei pe an cu marca. Ce înseamnă prejudiciu? Câte produse vinzi tu cu numele acela. Păi ei cu numele de Steaua au vândut 8000 de lei.

Dar fii atent, au vândut de 8000 de lei. Nici măcar n-au pus cât au cheltuit cu materialele. Dacă puneau cheltuielile… Trebuie să pui şi cheltuielile. Ca să vinzi, trebuie să joci fotbal. Nu mai pune că ce făceau.

Fii atent ce făceau la un moment dat. Puneau pe fular, jucam noi FCSB cu o echipă străină şi ei vindeau fulare cu Steaua – Ludogoreţ, de exemplu.

Păi jucam noi cu Ludogoreţ, nu ei. Nişte chestii de leşini de râs. Tu îţi dai seama? Ei vindeau fulare cu Steaua – Ajax. Vindeau fulare cu cine am jucat noi în perioada aia. Noi jucam cu Ajax şi ei vindeau fulare şi tricouri. Îţi dai seama?

Sunt nişte nebunii care denotă cât suntem de înapoiaţi ca ţară. Problema care e? Că poporul de jos e cuminte, blând, doar că se ridică sus oameni de nimic şi se fac nenorociri. Nu mai poţi avansa ca ţară. Păi dacă tu mă strangulezi pe mine, care am adus bani în România cât toate celelalte echipe la un loc?

(n.r. – Într-o zi spui gata, m-am săturat şi plec de aici din ţara asta) Nu facem aşa. Nu poţi spune aşa. Ţie ţi-a dat ţara asta afacere de milioane. Mie mi-a dat ţara asta milioane.

Nu o lăsăm, dar ne căim că nu ne lasă să o ridicăm. Fiecare cu bucăţica lui. Dar nu te lasă, să ridicăm ţara să crească şi pătura de jos, dar nu plecăm că nouă ne-a dat ţara asta”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb-steaua 

viewscnt
Articole similare