Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit ce a discutat cu Sydorchuk: "El e căpitan şi a venit să vadă condiţiile. Ia şi antrenează-te"

Gigi Becali a dezvăluit ce a discutat cu Sydorchuk: "El e căpitan şi a venit să vadă condiţiile. Ia şi antrenează-te"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit din nou despre posibilitatea ca cei trei jucători ucraineni, Sydorchuk, Kryvtsov şi Stepanenko, să joace pentru FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că fotbaliştii au refuzat să evolueze pentru vicecampioana României, însă au acceptat să se pregătească sub comanda lui Toni Petrea.

"Ideea a fost de a ajuta echipa de tineret. Eu am spus că voi propune dacă au nevoie să şi joace fotbaliştii de la echipa mare. Ei vor să se antreneze. I-am zis (n.r- lui Serhiy Sydorchuk, mijlocaşul lui Dinamo Kiev) <<Dacă ai poftă să joci şi vrei să joci, e în interesul tău. Vrei să joci? Joci? Nu vrei? Bine>>. Nu e condiţionată treaba asta. I-am zis: <<Antrenează-te. Când vrei, zi-mi>>. El a venit să vadă condiţiile, că e căpitan.

Care e interesul lui? Să joace şi să se antreneze. Dacă vrea să joace, să joace. E vorba de două luni, e un fotbalist care joacă la orice echipă. Ne ajuta, e fotbalist de clasă. Dar a zis că deocamdată nu vrea. Pe mine, Sydorchuk mă interesa cel mai mult.

O să mai vină, vor fi 38 de persoane. Le-am arătat condiţiile şi le-a plăcut. Ceilalţi trei se vor antrena aici, separat sau cu FCSB, pentru naţionala Ucrainei. Cum vor. Nu ştiu ce vor face. Am vrut să ajut" , a spus Gigi Becali.

Patronul FCSB-ului anunţase că trei jucători din naţionala Ucrainei, inclusiv căpitanul reprezentativei şi, totodată, jucătorul lui Dinamo Kiev, Serhiy Sydorchuk, fundaşul Sergiy Kryvtsov şi mijlocaşul defensiv Taras Stepanenko, ambii de la Şahtior, se vor antrena şi, posibil, vor juca la FCSB.

Cei trei jucători se află în România şi se vor pregăti până în iunie, când Ucraina ar trebui să dispute barajul cu Scoţia pentru Cupa Mondială din Qatar.

  • Sergiy Sydorchuk are 30 de ani şi este evaluat la 5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • La fel ca Sydorchuk, Stepanenko evoluează şi el pe postul de mijlocaş defensiv şi valorează 6 milioane de euro
  • Kryvtsov este fundaş central şi este evaluat la 3 milioane de euro

În plus, echipa U19 a clubului Dinamo Kiev va pregăti în baza de la Berceni meciul de Youth League cu Sporting Lisabona, din 6 aprilie.

UEFA le permite jucătorilor ucraineni să se transfere la alte echipe europene până la 7 aprilie, după ce ţara lor a fost invadată de către Rusia.

Însă, potrivit regulii stabilite de forul european, un club poate legitima maximum doi jucători aflaţi în această situaţie, pentru a nu altera competiţiile. Germania, de exemplu, nu le permite urcainenilor să joace în campionat, tocmai din cauza acestei posibile alterări a competiţiei.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare