Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit ce SMS i-a trimis lui Mirel Rădoi în timpul Europeanului de tineret: "Văd că nu răspunde"

Gigi Becali a dezvăluit ce SMS i-a trimis lui Mirel Rădoi în timpul Europeanului de tineret: "Văd că nu răspunde"

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că doreşte transferul internaţionalului de tineret Adrian Petre de la Esbjerg.

"Au cerut ăştia pe Petre trei milioane. E mult trei milioane. Nu-l ştiu. Ce, să-l iau aşa, numai că este selectat? L-am sunat (n.r. - pe Mirel Rădoi) ca să-mi spună (nr. - dacă merită să-l transfere pe Petre). I-am dat mesaj: Băi, răspunde-i lui naşi-tu dacă vrei să te califici cu Germania! Lasă mândria, cu naşi-tu! Şi văd că nu răspune. E ocupat, dar să-i răspundă lui naşi-su. Voiam să-l întreb de ăsta, de Petre. Nu trebuie să văd mult un jucător. Mie mi-a plăcut şi am vrut să-l iau pe Petre când a dat golul ăla, cu Anglia. Demarcarea lui, acolo, pe colţul ăla, când s-a făcut VAR-ul. Ah, cu Croaţia... Golul ăla mi-a demonstrat mie că are simţul golului, are şi plecare de pe loc. Mi-a plăcut cum a dat golul ăla, ca un mare atacant", a declarat Becali, la Pro X.

În vârstă de 21 de ani, Adrian Petre este în Danemarca din vara anului 2017, când a fost transferta de Esbjerg de la UTA Arad. El a jucat 41 de meciuri în toate competiţiile, sezonul trecut, marcând 12 goluri.

Petre este în Italia cu reprezentativa României, care va evolua, joi, de la ora 19.00, cu Germania, în semifinalele Campioantului European de tineret.

Afla mai multe despre: gigi 

viewscnt
Articole similare