Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit salariul pe care îl încasează Octavian Popescu la FCSB. ”I-am cumpărat maşină! E una frumuşică, simplă, nu de peşte!”

Gigi Becali a dezvăluit salariul pe care îl încasează Octavian Popescu la FCSB. ”I-am cumpărat maşină! E una frumuşică, simplă, nu de peşte!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit salariul pe care îl încasează Octavian Popescu.

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1. La o zi după meci, Gigi Becali a dezvăluit salariul cu care îl plăteşte pe Octavian Popescu. 

Octavian Popescu a reuşit să se impună în echipa FCSB-ului după transferul de la Universitatea Craiova, iar patronul FCSB visează să încaseze în schimbul tânărului jucător zeci de milioane de euro. 

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit suma pe care o primeşte Popescu la FCSB şi a recunocut că l-a ajutat recent pe fotbalist să îşi achiziţioneze o maşină. 

 ”I-am cumpărat maşină! E una frumuşică, simplă, nu de peşte!”

”Lui Tavi Popescu, cu drag, o să-i măresc salariul. Acum are 3000 de euro şi nu zice omul nimic. Păi, da, dar i-am cumpărat maşină acum, de 30.000 de euro! El şi-a ales-o, una frumuşică, simplă, nu de peşte. E cuminte!

Tavi Popescu joacă pe liber, i-a dat-o de două ori lui Coman ca s-o bage, el în alte situaţii o prelua direct în poartă. Coman trebuia să dea două goluri. Pe urmă i-a pasat şi lui Cordea”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Octavian Popescu este evaluat de Transfermarkt la 1,9 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: fcsb-popescu-gigi becali 

viewscnt
Articole similare