Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali "a executat" un fotbalist după Hunedoara - FCSB. Nu-l mai vrea în echipă, deşi Edi Iordănescu l-a salvat iniţial

Gigi Becali "a executat" un fotbalist după Hunedoara - FCSB. Nu-l mai vrea în echipă, deşi Edi Iordănescu l-a salvat iniţial

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, ar fi luat o decizie radicală, după ce a urmărit echipa în 16-imile Cupei României cu Hunedoara. Omul de afaceri a cedat şi a transmis că nu mai vrea un fotbalist în echipa antrenată de Edward Iordănescu, în ciuda condiţiilor puse de antrenor la începutul mandatului.

FCSB s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 5-3 (2-0, 3-3), pe CS Hunedoara, din liga a treia, după prelungiri. Partidele din 16-imile Cupei României sunt pe Telekom Sport. 

Pe cine a interzis Gigi Becali la FCSB după ce a văzut meciul cu Hunedoara

Deşi a condus cu 3-0 şi a părut că a rezolvat partida, FCSB s-a văzut egalată până la finalul celor 90 de minute. Defensiva a cedat în trei rânduri, Edi Iordănescu a anunţat că anumiţi fotbalişti vor avea de suferit, iar Gigi Becali ar fi pus piciorul în prag după meci. 

Conform Fanatik, există repercusiuni în cadrul echipei, după ce oaspeţii de miercuri seara s-au temut că vor suferi o nouă eliminare ruşinoasă din Cupa României, în faţa unei echipe de eşalon inferior. 

Gigi Becali s-a enervat şi le-a transmis apropiaţilor că nu-l mai vrea în echipă pe Iulian Cristea, cel care oricum fusese luat în colimator încă din ultimele luni. El a fost reprofilat de Edi Iordănescu, în ultimele meciuri, pe postul de mijlocaş defensiv, dar finanţatorul a anunţat că s-a umplut paharul şi a acuzat greşelile făcute de fotbalistul venit de la Gaz Metan. Sursa citată anunţă că Gigi Becali a transmis, prin terţi, decizia luată în privinţa lui Iulian Cristea. 

Dintre fotbaliştii trecuţi pe "lista neagră" la FCSB de Gigi Becali, doar Iulian Cristea a fost salvat de Iordănescu junior. Alexandru Creţu şi Stipe Vucur au plecat de la echipă. 

Cristea a fost criticat în mai multe rânduri, înainte de venirea actualului antrenor, şi fusese anunţat de finanţatorul echipei că nu va mai primi şanse.

"Credeţi că aş fi venit aici fără să mă asigur că pot să fiu stâlpul de rezistenţă pentru vestiar? Nu, jucătorii ştiu asta, voi fi primul care mă voi bate pentru ei, pentru a-i apăra", anunţa antrenorul FCSB la venirea la echipă. 

Afla mai multe despre: gigi becaliiulian cristeafcsbedi iordanescuedward iordanescu 

viewscnt
Articole similare