Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a explodat! Patronul celor de la FCSB îi ia la rost pe susţinătorii Stelei Bucureşti: ”Nebunilor, unde vă treziţi, mă?!”

Gigi Becali a explodat! Patronul celor de la FCSB îi ia la rost pe susţinătorii Stelei Bucureşti: ”Nebunilor, unde vă treziţi, mă?!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, finanţatorul echipei FCSB, nu îi iartă pe suporterii Stelei Bucureşti şi îşi continuă războiul de la distanţă cu aceştia.

Omul cu banii din tabăra roş-albaştrilor s-a arătat iritat, recent, de eterna dezbatere referitoare la ce echipă este cu adevărat Steaua Bucureşti dintre FCSB şi CSA Steaua.

”Nebunilor, unde vă treziţi, mă?! Ce întrebare e asta, FCSB sau Steaua? Noi am continuat istoria. Bine, a zis un judecător...Şi, ce să facem acum?! Da, ce spune judecătorul trebuie să respectăm, chiar dacă e o hotărârea proastă. Dar aşa trebuie să spunem, că FCSB e Steaua”, a tunat Becali la ProX.

Adi Popa (32 de ani), fost jucător la FCSB chiar în stagiunea curentă, a declarat, recent, că nu este convins de faptul că echipa lui Becali este Steaua. ”Motoreta” aşteaptă finalul tuturor proceselor pentru a se decide în privinţa clubului de care va rămâne alături ca suporter.

”Nu ştiu dacă FCSB e Steaua. Eu îmi doresc să fi jucat la Steaua şi voi fi stelist până la capăt. Dacă instanţele vor decide că palmaresul va fi într-un loc, o să fiu stelist, unde e marea masă a suporterilor. Am discutat cu domnul Mustaţă (n.r.- unul dintre liderii suporterilor FCSB) zilele trecute pe tema aceasta şi i-am spus că voi fi stelist. Când se vor termina procesele, eu voi susţine respectiva echipă.”, a mărturisit Adi Popa, conform ProSport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare