Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut anunţul: ”Am bătut palma”. Un ”tricolor” vine la FCSB

Gigi Becali a făcut anunţul: ”Am bătut palma”. Un ”tricolor” vine la FCSB

Fotbal intern

Comentarii

După lungi tratative, atcauri, comentarii şi declaraţii, FCSB pare să fi reuşit primul transfer al verii. Gigi Becali a anunţat acordul cu Alexandru Creţu.

Gigi Becali a făcut anunţul: Alexandru Creţu a bătut palma cu FCSB! ”Tricolorul”, ultima dată trecut pe la Maribor, în Slovenia, va veni la Bucureşti pentru a semna cu trupa lui Dinu Todoran după ce a rămas liber de contract.

Gigi Becali a făcut anunţul

”Ne-am înţeles. Mâine sau poimâine va semna şi va fi prezentat”, a spus Gigi Becali, conform GSP.

Astfel, Alexandru Creţu va semna cu FCSB, unde finanţatorul echipei a spus că îl doreşte ca fundaş central. Însă, pe mai tot parcursul carierei, jucătorul de 29 de ani a jucat pe postul de închizător, fiind unul dintre cei mai buni în poziţia sa în campionatul sloven.

Pe un post necunoscut şi cu o ofertă financiară mult sub alte opţiuni, impresarul lui Creţu a criticat dur propunerea FCSB-ului, numind-o ”sinucidere sportivă” şi spunând că jucătorul ar deveni ”sclavul lui Gigi”.

Însă, oferta ”roş-albaştrilor” pare să îl fi convins pe Creţu, care va deveni jucătorul lui Becali în scurt timp, conform spuselor latifundiarului.

Detaliile contractului lui Creţu:

  • Salariul lunar: 15.000 de euro
  • Bonus la semnarea contractului: 100.000 de euro
  • Câştigarea campionatului: 100.000 de euro
  • Calificarea în Champions League: 100.000 de euro
  • Calificarea în Europa League: 50.000 de euro
  • Calificarea în Conference: 30.000 de euro

La Maribor, inchizătorul a însumat 94 de apariţii, în care a punctat de 5 ori şi a oferit 6 pase decisive. Creţu este cotat la 400 de mii de euro de transfermarkt şi are patru apariţii pentru echipa naţională.

Afla mai multe despre: alexandru creţugigi bcealifcsbcreţu fcsb 

viewscnt
Articole similare