Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut anunţul! Când ar putea prelua Edi Iordănescu echipa naţională: ”Oamenii îşi pot alege drumul”

Gigi Becali a făcut anunţul! Când ar putea prelua Edi Iordănescu echipa naţională: ”Oamenii îşi pot alege drumul”

Echipa națională

Comentarii

După ce Mirel Rădoi şi-a anunţat intenţia de a părăsi echipa naţională, FRF a întocmit o listă cu posibili înlocuitori, pe care s-ar afla şi Edi Iordănescu.

Mirel Rădoi a şocat lumea fotbalului românesc când şi-a anunţat intenţia de a părăsi echipa naţională la finalul contractului său, în luna noiembrie, după ultimele două meciuri din preliminarii. Oficialii FRF susţin că ar dori să continue cu Rădoi, dar că au nevoie şi de alte variante, în cazul în care actualul selecţioner nu poate fi convins să se răzgândească.

Olăroiu a fost identificat ca fiind candidatul ideal, însă pretenţiile salariale ale acestuia ar fi peste ce şi-ar permite federaţia. S-a mai vorbit şi despre clasicile variante Mircea Lucescu şi Dan Petrescu, dar şi un candidat surpriză, mai puţin experimentat decât restul numelor de pe listă, Edi Iordănescu.

Fiul fostului selecţioner ar putea călca pe urmele tatălui, iar doar angajamentul cu FCSB stă în drumul său. Deocamdată infectat cu Covid şi aflat în izloare, Iordănescu jr. a refuzat să comenteze zvonurile apărute, spunând că va aborda acest subiect la prima conferinţă de presă după însănătoşire.

Când ar putea prelua Edi Iordănescu echipa naţională

Gigi Becali a vorbit însă despre posibilitatea ca tehnicianul formaţiei sale să plece la naţională. Fiind primul antrenor căruia i-a dat control deplin asupra echipei în ultimii ani, finanţatorul FCSB-ului nu vrea să renunţe la Iordănescu, dar recunoaşte că acesta ar putea pleca la finalul contractului, la sfârşitul sezonului, dacă aşa îşi doreşte.

Nu ştiu, tată! Habar n-am, nu mă interesează pe mine. Edi are un contract 7-8 luni. Dup-aia, vrea să continue cu noi, bine, nu vrea, aia e. E alegerea lui. Oamenii îşi pot alege drumul”, a declarat Gigi Becali, pentru as.ro.

Iordănescu a preluat-o pe FCSB pe 18 august 2021 şi a condus echipa în şapte meicuri oficiale până acum. După înfrângerea ruşinoasă cu CFR şi egalul cu Sepsi, ”roş-albaştrii” au câştigat toate meciurile sub conducerea noului tehnician. Însă, majoritatea victoriilor au fost la limită, iar echipa s-a făcut de râs în Cupa României, când a avut nevoie de prelungiri ca să treacă de CS Hunedoara, după ce a condus cu 3-0.

Afla mai multe despre: fcsbromâniaechipa naţionalămirel rădoiedi iordănescugigi becali 

viewscnt
Articole similare