Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut anunţul! ”Vor veni doi străini”. Ce mutare pregăteşte patronul FCSB

Gigi Becali a făcut anunţul! ”Vor veni doi străini”. Ce mutare pregăteşte patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a luat decizia de a renunţa la preparatorul fizic Marian Lupu, după ce mai mulţi jucători importanţi ai echipei sale s-au accidentat.

Acum, patronul FCSB vrea să aducă doi preparatori fizici din străinătate: ”Asta e n-avem ce face, ei se pricep mai bine” a arugmentat finanţatorul echipei roş-albastre.

”E problema cu pregatirea fizica, cu alimentatia. Am zis de un an ca e ceva in neregula. Acum le studiem si le punem la punct, nu ma pricep la treaba asta. Preparator fizic imi trebuie O sa vedeti ca iau 2 preparatori fizici straini, care se pricep mai bine la asta. Nu avem ce face", a mai spus Gigi Becali la Pro X.

Ultimul străin care a ocupat acest rol la FCSB a fost italianul Matteo Spatafora, concediat şi el în cele din urmă de conducere. ”Nici nu vreau să-mi amintesc perioada Steaua! Dar am văzut că şi după mine situaţia a fost una rea. Înseamnă că şi alţii au avut probleme... Perioadă dificilă a fost doar la Steaua! Înainte şi după mi-am iubit meseria şi mereu am avut de câştigat. Nu regret nimic din experienţele mele. Am învăţat doar cum să NU faci antrenamentele!", spunea preparatorul fizic italian după ce a părăsit România pentru a i se alătura lui Răzvan Lucescu la PAOK.

Doar Thomas Neubert a făcut faţă cu brio la FCSB, el fiind în continuare regretat de Becali şi compania. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare