Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut astăzi o nouă ofertă pentru un jucător, dar a primit încă un refuz: ”Încercăm să rezolvăm cu alte cluburi!”

 Gigi Becali a făcut astăzi o nouă ofertă pentru un jucător, dar a primit încă un refuz: ”Încercăm să rezolvăm cu alte cluburi!”galerie foto

Superliga

Comentarii

Karol Csonto, impresarul lui Adam Nemec, insistă că jucătorul pe care-l reprezintă nu doreşte să semneze cu FCSB. Gigi Becali a anunţat că a dublat oferta salarială pentru fostul atacant al lui Dinamo, însă acesta nu pare tentat să rămână în Liga 1.

Adam Nemec a devenit liber de contract după ce s-a despărţit de Dinamo şi este curtat intens de FCSB. Nemec nu este însă tentat de această propunere. Gigi Becali a declarat că a mărit oferta de la 7.000 de euro pe lună, la 15.000 de euro pe lună, însă nici acum nu pare tentat să semneze cu FCSB.

Karol Csonto, impresarul lui Adam Nemec, a declarat miercuri după-amiază că atacantul de 32 de ani caută alte soluţii: ”Încercăm să-l satisfacem! A avut un sezon bun şi acum este liber de contract, deci vom încerca să-i îndeplinim aşteptările. Am primit deja câteva oferte, în special de la Steaua, dar el nu vrea să rămână în România, în acest moment. Aşa că încercăm să rezolvăm cu alte cluburi”, a declarat Karol Csonto pentru Sport.sk.



Impresarul lui Adam Nemec spune că nici fotbalul arab nu reprezintă o variantă şi a oferit câteva motive: ”Ar fi ideal să meargă în fotbalul arab, dar regulile acolo sunt un pic limitate. Doar trei străini pot juca pentru o echipă şi locurile sunt acum ocupate. Cele mai multe schimbări sunt în ianuarie. La fel şi în China. În lumea arabă, cinci sau şase cluburi au, de asemenea, o situaţie financiar dificilă. Dar lucrurile se schimbă în mod constant. Odată este mai bine în Arabia Saudită, altă dată este mai bine în Emirate. Piaţa evoluează în moduri diferite”, a mai spus Karol Csonto.

Afla mai multe despre: adam nemeckarol csontofcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare