Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut marele anunţ: "Nu mai e niciun secret, el e antrenorul echipei" Care a fost argumentul principal în favoarea lui Bogdan Argeş Vintilă

Gigi Becali a făcut marele anunţ: "Nu mai e niciun secret, el e antrenorul echipei" Care a fost argumentul principal în favoarea lui Bogdan Argeş Vintilă

FCSB

Comentarii

Acesta va fi noul antrenor al vicecampioanei României începând de vineri. Prezentarea sa va avea loc la ora 10:15.

Argumentul principal este că viitorul tehnician al roş-albaştrilor are filosofia lui Gică Hagi, a explicat Gigi Becali. Finanţatorul FCSB a dezvăluit că înaintea numirii s-a consultat şi cu Florin Tănase, căpitanul echipei. 

"Vineri, la 10:15, veţi vedea noul antrenor. Nu mai e secret, Bogdan Argeş Vintilă e noul antrenor. Nu m-am sfătuit cu Hagi, dar a contat foarte mult că e elevul lui Hagi şi faptul că el cunoaşte filosofia lui Hagi. Eu vreau să jucăm la fel cum joacă Hagi. Vintilă mi-a spus că îi cunoaşte pe majoritatea jucătorilor de la Viitorul. Mi-a zis că l-a învăţat fotbal de mic pe Florin Tănase, cu fotbalul în mână. Mi-a mai zis că o să-l ţină şi pe Andronache. Nu ştiu cu cine vine, să vină cu cine vrea, am înţeles că va aduce şi un preparator. Hagi îmi spunea că face antrenament, antrenament, antrenament şi doar antrenament. Asta vreau să văd şi la echipa mea. Asta vreau, eu voiam să-l iau şi pe Cătălin Anghel. Eu vreau să jucăm la fel ca Hagi” a spus patronul FCSB într-o intervenţie la PRO X. 

Vintilă va debuta pe bancă în meciul de la Mediaş, apoi va merge în Portugalia pentru manşa decisivă de calificare în grupele Europa League. Latifundiarul din Pipera nu îşi face emoţii în privinţa returului cu lusitanii. 

"Trebuia să îi batem cu 2-0, 3-0, dar o să câştigăm acolo, nu mai nicio emoţie, nici după 0-0 acasă cu Mlada nu am avut. Momentul ăsta este mai uşor, pentru că ăştia nu au avut şanse de gol, dar cehii, da. Nu au cum să ne dea gol, suntem deja calificaţi, ne aşteaptă şase meciuri în grupe. Dacă ne dau gol îmi tai capul, nu au viteză de joc. Florinel Coman nu a fost el, o să fie altfel acolo" a declarat Gigi Becali după meciul din această seară. 

 

Afla mai multe despre: fcsbantrenorbogdan vintilăguimaraes 

viewscnt
Articole similare