Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut o ofertă de 5 milioane de euro pentru un jucător, dar a fost refuzat şi acum regretă: ”E un fotbalist bun de tot”

Gigi Becali a făcut o ofertă de 5 milioane de euro pentru un jucător, dar a fost refuzat şi acum regretă: ”E un fotbalist bun de tot”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a vrut să-l transfere pe FCSB pe un jucător care ulterior a fost vândut pe 8,5 milioane de euro. Valentin Mihăilă a fost în atenţia lui Becali încă de când era junior şi patronul FCSB spune acum că are mari regrete că n-a reuşit să-l transfere.

Gigi Becali a vrut să facă unul dintre cele mai interesante tranferuri din istoria Ligii 1. Patronul FCSB şi-a dorit să-l aducă pe Valentin Mihăilă, însă a fost promovat la seniorii Craiovei şi n-a avut prea mult succes. Acum, Gigi Becali spune că regretă că n-a reuşit să-l transfere.

Gigi Becali a vrut să-l transfere pe Valentin Mihăilă, pe care Craiova l-a vândut la Parma cu 8,5 milioane de euro

Fostul europarlamentar l-a remarcat pe Valentin Mihăilă când încă era junior. Gigi Becali a vrut să-l transfere la FCSB, însă cei de la Universitatea Craiova au fost abili şi l-au promovat la prima echipă, unde a impresionat:

”Îmi pare rău că nu am pus eu mâna pe Mihăilă ăsta înaintea lui Rotaru. E fotbalist bun de tot”, a declarat Gigi Becali într-un interviu pentru ProSport.

După ce a fost promovat la echipa de seniori a Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă a avut evoluţii tot mai apreciate. În plus, a început să impresioneze şi la naţionala de tineret. Mijlocaşul stânga a fost remarcat şi de scouterii Parmei, echipă care în cele din urmă l-a transferat cu 8,5 milioane de euro.

În 2019, Gigi Becali spunea că a făcut o ofertă de 5 milioane de euro pentru transferul lui Mihăilă

Patronul FCSB a mai avut o tentativă de a-l transfera pe Valentin Mihăilă. La finalul lui 2019, Gigi Becali susţine că a făcut i-a făcut o ofertă uriaşă Craiovei, 5 milioane de euro. Mihăilă ar fi putut deveni astfel cel mai scump jucător cumpărat vreodată de o echipă din România:

”Eu am făcut o ofertă de 5 milioane pentru Mihăilă. Am făcut ofertă printr-un intermediar. Nu mai vreau să comentez pentru că e înainte de meci. M-am scăpat”, a dezvăluit Gigi Becali în decembrie 2019, înaintea unui meci FCSB- Universitatea Craiova.

Şefii echipei din Bănie nu s-au lăsat însă impresionaţi şi n-au renunţat la Valentin Mihăilă, pe care ulterior l-au transferat la Parma pentru 8,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare