Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut OFERTA! FCSB vrea să dea lovitura: 1.5 milioane de euro pentru transfer

Gigi Becali a făcut OFERTA! FCSB vrea să dea lovitura: 1.5 milioane de euro pentru transfer

Superliga

Comentarii

Gigi Becali i-a făcut lui Valeriu Iftime o ofertă pentru Andrei Chindriş (21 de ani), dar preţul cerut de patronul lui FC Botoşani a fost prea mare.

Ofertă pentru Andrei Chindriş de la Gigi Becali

Valeriu Iftime a oferit ultimele detalii în privinţa interesului venit din partea FCSB pentru Andrei Chindriş. În acest moment, fundaşul central al moldovenilor nu va ajunge la vicecampioana României, după ce cei doi patroni au avut o discuţie mai mult amicală, în urma căreia Gigi Becali a propus o sumă de transfer. 

Deşi Gigi Becali şi Valeriu Iftime nu s-au înţeles în privinţa transferului, fundaşul central rămâne pe radarul vicecampioanei României, care are doar doi fundaşi centrali de meserie, Bogdan Planic şi Iulian Cristea: ”Nu mi l-a cerut Gigi Becali mai repede pe Chindriş. Mi-a făcut o ofertă dintr-o relaţie mai mult de prietenie. O sumă foarte mică, nu poate pleca sub 1.5 milioane de euro. Deocamdată, Andrei Chindriş nu este copt pentru FCSB",  a spus Iftime, la Pro X.

În schimb, Valeriu Iftime are încredere în Andrei Miron, care, după finalul sezonului regular, va face pasul la FCSB: "Miron este mai pregătit aşa, pentru că el nu apleacă urechea. El este un tip inteligent, aleargă cel mai puţin, dar are cel mai bun randament. Aşa e Miron făcut şi sper să aibă puterea. Ei când merg la FCSB e ca şi cum te-ai duce la interogatoriu, de asta greu", a mai spus patronul lui FC Botoşani. 

Andrei Chindriş a plecat de la juniorii lui U Cluj la FC Botoşani, în 2017, iar apoi a fost împrumutat rând pe rând la Academica Clinceni şi Ştiinţa Miroslava. În vara lui 2018 a fost readus la Botoşani, unde, de la începutul sezonului, a strâns 23 meciuri. 

Chindriş are două selecţii la naţionala României U21 şi şase prezenţe la naţionala României U18.

În acest moment, cota lui Andrei Chindriş e de 650.000 de euro, conform transfermarkt.de, dar Valeriu Iftime are de gând să încaseze o sumă importantă de pe urma fundaşului central, în sezoanele următoare. 

 

Afla mai multe despre: andrei chindrisgigi becalivaleriu iftimetransfer fcsbfcsb 

viewscnt
Articole similare