Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut praf doi foşti fotbalişti ai FCSB! S-a enervat şi a recunoscut: "Vai, vai, vai, ce urât s-a purtat Becali. Nici nu merita"

Gigi Becali a făcut praf doi foşti fotbalişti ai FCSB! S-a enervat şi a recunoscut: "Vai, vai, vai, ce urât s-a purtat Becali. Nici nu merita"

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, le-a dat replica lui Ioan Hora şi Florin Gardoş, care au adus la lumină câteva aspecte care au loc la vicecampioana României.

Omul de afaceri din Pipera i-a taxat pe cei doi fotbalişti plecaţi de la FCSB în condiţii diferite. Gardoş a fost vândut la Southampton, în timp ce lui Hora i s-a transmis că FCSB nu mai are nevoie de serviciile sale.

După ce cei doi jucători au susţinut că Gigi Becali se implică în alegerea fotbaliştilor din echipa de start, acum finanţatorul a dat replica: "L-am luat (n.r. - pe Florin Gardoş) de la Chiajna şi l-am făcut milionar, aşa cum i-am făcut pe toţi. Şi pe Pintilii l-am luat, pe Pintilii l-am pus în staff. 

S-a supărat Hora, că ce rău e Becali. Dacă tu nu corespunzi? Ce să fac? Becali îţi dă bani. Ce mai vrei de la Becali? Atât de multe şanse i-am dat lui nenea Hora, că nici nu merita să joace în faţa lui Gnohere. Nu era frumos ce făcea FCSB, că îl băga pe Hora în locul lui Gnohere. Vai, vai, vai, ce urât s-a purtat Becali cu el", a declarat Becali pentru ProX. 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliioan horaflorin gardos 

viewscnt
Articole similare