Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a fost impresionat de noul transfer de la FCSB! ”Nu ştiu cum a renunţat CFR la jucătorul ăsta! E prea bărbat!”

Gigi Becali a fost impresionat de noul transfer de la FCSB! ”Nu ştiu cum a renunţat CFR la jucătorul ăsta! E prea bărbat!”

FCSB

Comentarii

Paulo Vinicius a debutat în victoria FCSB-ului, de duminică seara, contra lui Gaz Metan, pe Arena Naţională, scor 2-1.

Becali l-a cumpărat în această vară, din postura de jucător liber, după ce brazilianul şi-a încheiat înţelegerea cu CFR. Latinfundiarul din Pipera a fost impresionat de noul său transfer, după doar primul meci la echipă. 

”Da, m-a încântat aseară Vinicius. Dezinvolt, foarte calm, dă siguranţă apărării. Eu nu ştiu cum a renunţat CFR la jucătorul ăsta. Eu am vrut să îl iau de când a plecat de la CFR, dar nu a vrut atunci. Eu tot timpul m-am interesat de el. Mai poate juca 2-3 ani. E prea bărbat, prea echilibrat mental”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Ce sfat i-a dat Helmut Duckadam lui Gigi Becali

”Vinicius e un mare câştig pentru FCSB. Un jucător cu atâta experienţă, el şi cu Burcă, doi fundaşi care marcau şi goluri. Eu cred că Vinicius ar trebui să joace şi cu altcineva. Cred că ar trebui să se gândească la echipa lui Reghecampf, cum erau Bourceanu şi Pintilli. Să joace A. Creţu şi Ovidiu Popescu în faţa apărării. Olaru cred că poate să aducă un aport mai mare în atac, dă goluri, a dat şi la Mediaş. E hotărârea lui Becali, noi ne dăm cu părerea, dacă va lua în considerare bine, dacă nu, şi mai bine”, a spus Helmut Duckadam, la PRO X.

Becali este convins că apărarea FCSB-ului va arăta mult mai bine o dată cu revenirea lui Andrei Miron ca titular.

”Să jucăm cu doi mijlocaşi la închidere? Eu nu mai ştiu ce să fac cu ei. O să fie siguranţă în apărare. O să vină Miron şi eu cred că el şi cu Vinicius vor da siguranţă apărării. Nu mai fac transferuri şi aşa e lotul prea mare”, a fost răspunsul lui Becali pentru eroul de la Sevilla. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-vinicius 

viewscnt
Articole similare