Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a fost încurcat de Academica Clinceni şi acum surprinde: "Este echipa mea şi acum! Nu mi-au dat banii"

Gigi Becali a fost încurcat de Academica Clinceni şi acum surprinde: "Este echipa mea şi acum! Nu mi-au dat banii"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, susţine că are de recuperat bani de la Academica Clinceni. Finanţatorul a numit-o pe formaţia din Ilfov "echipa mea" şi le-a transmis celor care conduc.

Gigi Becali: "Clinceni este echipa mea şi acum! La mine nu există blat"

Imediat după ce FCSB s-a încurcat cu Academica Clinceni, cu care a remizat, scor 2-2, şi a ratat şansa de a reveni pe primul loc în Liga 1, Gigi Becali a anunţat legătura sa cu echipa din Ilfov. 

„Ce să mai zic? Aşa a fost să fie! În mod normal, noi suntem pe primul loc! În faţa lui Dumnezeu, suntem pe primul loc. La ultima fază, mingea a intrat jumătate de metru în poartă. Că nu a vrut arbitrul, e altceva... Ce să le reproşez jucătorilor? Nu am ce. Fiecare joacă ce poate. Ce, Clinceni nu e şi ea echipă? Ca să nu mai spună lumea că e blat.

Normal, Clinceni este echipa mea şi acum! La mine nu există blat. Cei de acolo nu mi-au dat bani. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro! Am dat banii, am investit bani ăştia. Noi ne-am retras când promovat Academica, că nu era regulamentar să mai fim acolo, dar banii nu i-am luat. Tot spun că o să dea banii, dar nu i-au dat.

Nu-i normal? Nu mi-a dat banii, 400.000 de euro. Asta e situaţia. CFR a bătut-o pe Clinceni mereu, iar cu noi a făcut egal şi ne-a bătut. Echipa mea, cum ar veni, pe care am promovat-o eu... Problema e că ei au cam mers pe teren cu CFR Cluj. Cu noi şi-au dat viaţa, cu CFR nu! Doar eu puteam să fac asta, să-mi fie învăţare de minte.

Dar eu nu am nicio pretenţie. Mă bucur că au jucat pe bune. Aşa vreau, să se vadă. Dar trebuie să-mi dea banii! Eu l-am retras pe Luţu din Consiliul de Administraţie şi mi-au zis cei de acolo să-i aştept un an. Dar a trecut mai mult. Cu primarul am treabă, el să-mi dea banii. Banii din drepturile TV, în mod normal, sunt ai mei. Nu e echipa lor, pentru că nu mi-au dat banii! În mod normal, e echipa mea, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbacademica clincenigigi becali legatura academica clinceni 

viewscnt
Articole similare