Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a fost păcălit de un alt patron din Liga 1. Şeful celor de la FCSB şi-a luat ţeapă cu un jucător de la Botoşani

Gigi Becali a fost păcălit de un alt patron din Liga 1. Şeful celor de la FCSB şi-a luat ţeapă cu un jucător de la Botoşani

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a păcălit cu aducerea lui Soiledis la FCSB. Fostul jucător este mai mereu accidentat şi nu prea a jucat pentru Roş-Albaştrii.

Gigi Becali a fost păcălit de patronul de la Botoşani

Gigi Becali a fost păcălit de finanţatorul celor de la FC Botoşani, care a vorbit despre fundaşul grec în vârstă de 29 de ani.

Valeriu Iftimie este patronul celor de la Botoşani şi a dezvăluit pentru ProSport, de ce faptul că Becali l-a achiziţionat pe Aristidis Soiledis, nu a fost o idee prea bună, chiar dacă şeful lui FCSB l-a cumpărt pentru doar 75.000 de euro în 2019. Iftimie a mai spus şi că s-a bucurat că l-a vândut pe fundaşul grec, pentru că avea mari probleme cu accidentările.

"Eu îl stimez ca om pe Soiledis. Este un băiat minunat, dar ca jucător el are o mare problemă şi, mai mult ca sigur, din cauza asta nu s-a impus la FCSB. La noi era un jucător util la prima vedere, dar ne lăsa baltă când ne era lumea mai dragă şi chiar aveam cu adevărat mare nevoie de el.

Mereu se accidenta şi ne-am dat seama că în condiţiile astea nu putem să ne bazăm pe el, dacă o tot ţinea din accidentare în accidentare. Este clar că el are o problemă. Mereu văd că păţeşte câte ceva de ordin medical.

De aceea am şi acceptat oferta lui Gigi Becali şi am zis mersi că am scăpat de el. Nu mai puteam continua. Nu l-aş readuce la Botoşani nici mort. Îmi pare rău de el şi vă spun sincer că mi-ar fi plăcut să se impună la FCSB.", a declarat Valeriu Iftimie pentru cei de la ProSport.

Aristidis Soiledis a reuşit să bifeze per total doar 16 partide în sezonul trecut şi cel prezent.

Afla mai multe despre: fcsb gigi becali 

viewscnt
Articole similare