Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a găsit rapid înlocuitor pentru Andrei Vlad: ”La noi o să fie numărul 1”

Gigi Becali a găsit rapid înlocuitor pentru Andrei Vlad: ”La noi o să fie numărul 1”galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Andrei Vlad în primul ”11”, după ce portarul în vârstă de 22 de ani a fost scos vinovat pentru eliminarea cu Şahtior Karagandy.

Aventura lui Andrei Vlad la FCSB este pe cale să se termine. Transferat în 2017 ca o mare speranţă, Gigi Becali a decis să-l trimită la Universitatea Craiova. Vlad nu vrea să revină însă la clubul din Bănie.

Până când situaţia lui se va rezolvat, Gigi Becali a găsit deja înlocuitor pentru Andrei Vlad în primul ”11”.

Cine îi ia locul lui Andrei Vlad în primul ”11”

În acest moment, prima opţiune pentru postul de titular în parta FCSB-ului devine Cătălin Straton. Transferat în vara trecută de la Dinamo, portarul în vârstă de 31 de ani a acceptat să fie rezerva lui Andrei Vlad.

A adunat totuşi 6 prezenţe în tricoul FCSB-ului şi n-a dezamăgit în meciurile în care a primit şansa de a apăra. Acum, Gigi Becali susţine că Straton îl va înlocui pe Andrei Vlad în primul ”11” al FCSB-ului.

”Nu mă interesează ce face Vlad ăsta. Dacă face figuri şi nu înţelege cu vorba bună e treaba lui, dar la noi el este deja istorie [...] I-am spus clar lui Meme că am luat o decizie faţă de el, iar la noi Straton o să fie numărul unu”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Rezervele lui Cătălin Straton vor fi doi portari tineri, anunţă Gigi Becali: ”Îl am şi pe copilul ăla de la Iaşi, dar am înţeles că mai este şi un copil bun pe la echipa a doua”, a mai spus Gigi Becali.

Este vorba despre Ştefan Târnovanu, care devine astfel a doua variantă de portar la FCSB. În vârstă de 21 de ani, Târnovanu a fost transferat de FCSB în ianuarie 2020, de la Poli Iaşi, pentru 200.000 de euro.

Până acum, Ştefan Târnovanu a avut doar două apariţii pentru FCSB. De altfel, el a jucat mai mult pentru echipa secundă a clubului.

A treia variantă de portar la FCSB este tânărul Mihai Udrea. În vârstă de 20 de ani, Mihai Udrea este un produs al academiei FCSB-ului. Este considerat un talent al generaţiei sale şi a apucat să debuteze pentru echipa de seniori a FCSB-ului, în vara trecută, într-un derby cu Dinamo în Cupa României.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare