Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a glumit pe seama lui Adrian Petre, după reuşita din meciul cu Dinamo: "Cel mai frumos gol şi foarte dificil de dat!"

Gigi Becali a glumit pe seama lui Adrian Petre, după reuşita din meciul cu Dinamo: "Cel mai frumos gol şi foarte dificil de dat!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a plecat fericit de la stadion după FCSB - Dinamo 1-0, meci la capătul căruia echipa sa s-a calificat în finala Cupei României şi, într-o discuţie cu presa la final, a făcut o glumă pe seama golului reuşit de Adrian Petre, care a asigurat calificarea fără emoţii.

Adrian Petre a deschis scorul în minutul 2 al meciului de pe Arena Naţională, după ce a pus latul şi a îndeplinit o formalitate, la capătul unei centrări din dreapta a lui Darius Olaru. Atacantul s-a "scuturat" de ghinioane, însă Gigi Becali n-a fost impresionat de reuşita sa.

Ba chiar l-a luat în râs pe Petre şi a spus că el a dat "cel mai frumos gol şi foarte dificil de dat".

Petre a reuşit să marcheze primele sale goluri la FCSB, după ce în primele sale partide a ratat incredibil, chiar şi cu poarta goală. Atacantul adus de la Esbjerg, din Danemarca, l-a costat pe Gigi Becali 500.000 de euro. Adrian Petre e vârful naţionalei de tineret, condusă de Adrian Mutu, şi a dat goluri pentru România U21 la Euro 2019, când "tricolorii" antrenaţi atunci de Mirel Rădoi au ajuns până în semifinalele competiţiei din Italia şi San Marino.

FCSB - Dinamo 4-0 la general. "Roş-albaştrii" s-au calificat în finală!

Derby-ul din semifinalele Cupei României a fost tranşat fără emoţii prea mari de FCSB, care a profitat de situaţia grea în care se află rivala Dinamo. Fără sprijinul fanilor, Dinamo a pierdut fără drept de apel meciul jucat contra FCSB în Ştefan cel Mare, în tur, 0-3. Apoi, pe Arena Naţională, FCSB s-a impus cu 1-0, într-un meci în care "câinii" au părut mulţumiţi să nu primească multe goluri şi nu au pus mari probleme în atac.

În finală, FCSB o va întâlni cel mai probabil pe Sepsi, care a câştigat cu 5-1 turul semifinalelor, jucat împotriva lui Poli Iaşi, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbadrian petregol 

viewscnt
Articole similare