Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a identificat o nouă ţintă pentru centrul apărării! Un internaţional român de tineret este dorit la FCSB

Gigi Becali a identificat o nouă ţintă pentru centrul apărării! Un internaţional român de tineret este dorit la FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali şi-ar fi reaprins interesul pentru Virgil Ghiţă, jucător despre care a mai discutat în trecut, şi ar dori să îl aducă la FCSB.

Gigi Becali doreşte să îşi îmbunătăţească centrul apărării, iar latifundiarul ar fi identificat ţinta perfectă. Virgil Ghiţă, căpitan al naţionalei U21 în preliminariile pentru Europeanul din 2021 şi jucător de bază la Viitorul, ar fi dorit de finanţatorul FCSB-ului.

Gigi Becali a identificat o nouă ţintă pentru centrul apărării!

Singurele opţiuni în centrul apărării pentru Gigi Becali sunt Miron, Cristea şi Haruţ. Toţi trei au avut parte de perioade slabe sau accidentări în această stagiune, astfel că latifundiarul a recunoscut că este în căutarea unui nou fundaş central.

O să aduc patru jucători, sigur un fundaş central”, declara Becali, pentru as.ro.

În iarna acestui an, Ghiţă a ratat un transfer important în afară din pricina unei accidentări. Apoi, după revenire, acesta s-a accidentat din nou şi a stat pe bară tot restul sezonului. Astfel, şansele de a obţine un transfer în străinătate s-au diminuat pentru Ghiţă, care ar putea fi interesat să facă pasul măcar la FCSB.

”Am vorbit cu Gică, nu a dat niciun răspuns. Ghiţă e un jucător care mie îmi place, singurul din România pe care l-aş lua, e foarte puternic. Îmi plac fundaşii centrali puternici”, spunea Becali în vara lui 2020, pentru Pro X.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalivirgil ghiţătransfer ghiţăghiţă fcsb 

viewscnt
Articole similare