Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a întors foaia cu Florinel Coman: ”Nu regret decizia. Eşti numărul 1 al echipei”. Ce ofertă a refuzat pentru ”perla” sa

Gigi Becali a întors foaia cu Florinel Coman: ”Nu regret decizia. Eşti numărul 1 al echipei”. Ce ofertă a refuzat pentru ”perla” sa

Fotbal intern

Comentarii

Florinel Coman a avut o prestaţie bună cu Farul, una pe care Gigi Becali a comentat-o.

Florinel Coman arată că se simte din ce în ce mai bine după repetatele probleme cauzate de accidentări.

Treptat, fotbalistul de 23 de ani vrea să demonstreze că poate reveni la forma din urmă cu doi ani, atunci când era preferatul patronului, care spera să obţină milioane de euro de pe urma sa. Gigi Becali a primit o ofertă de nouă milioane de euro pentru acesta, dar a refuzat-o.

Timpul a trecut, iar Coman evoluează acum meci de meci, dar cu prestaţii inconstante, cel puţin momentan, aşa cum este şi normal după o perioadă de absenţă atât de lungă.

După victoria cu Farul, scor 2-0, Florinel Coman a reacţionat cu privire la reproşurile aduse în ultima vreme de către Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB a analizat cea mai apariţie a fostei sale ”perle” şi a subliniat ce trebuie să facă fotbalistul pentru a redeveni acel Florinel Coman.

”Pentru Coman am avut maxim 9 milioane, plătibili în trei ani. Nu regret decizia. Coman, dacă vrea, trebuie să muncească. Va antrena talentul şi va reveni acel Coman care a fost.

Florinel Coman a dat acea bară din calitate. Valoarea lui nu poate nimeni să i-o ia. Eşti numărul unul al echipei, iar când vezi că vine Tavi Popescu... nu mai poţi spune nimic”, a declarat Gigi Becali, pentru ProX.

În momentul de faţă, Florinel Coman este evaluat la patru milioane de euro, conform specialiştilor de la transfermarkt.com.

În martie 2020, pe când avea 21 de ani, internaţionalul român era cotat la şase milioane de euro, fiind cea mai mare cotă din cariera sa.

Ce a spus Florinel Coman după FCSB - Farul 2-0

”De doi ani am nevoie de un gol, dar mă bucur că sunt sănătos, asta este cel mai important pentru mine. Îmi dă încredere, se vorbeşte numai de bine, sunt criticat întruna. E şi normal, mă uit şi eu, e normal, sunt un jucător valoros şi se aşteaptă multe de la mine.

Dacă dădeam gol în seara asta şi meciul următor îl făceam praf, ce se întâmpla? Am pierdut foarte mult, am pierdut tonus, de-asta îmi pare cel mai rău. Sunt convins că îmi voi reveni.

Am făcut ce făceam înainte, doar că mai mult. Patronul voia 20 de milioane pe mine. Dacă dau şapte goluri, iar se cer 20. E normal ca patronul să vorbească, bagă banii, n-am nicio problemă cu asta”, a afirmat Florinel Coman, la finalul meciului.

 

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comangigi becali 

viewscnt
Articole similare